В Березовиці вночі насмерть збили пішохода (ОНОВЛЕНО)

В Березовиці вночі насмерть збили пішохода (ОНОВЛЕНО)
Смертельне ДТП трапилося вночі у вівторок, 18 серпня, близько 20.40 год. на вул. Микулинецькій. Про це в редакцію 20minut.ua повідомив читач. Пішохода збив джип, але чи на "зебрі", чи за нею - поки невідомо.

- Аварія недалеко від авторинку в Березовиці, біля автосалонів, - каже читач. - Кажуть, людину збили насмерть...

Повідомлення про аварію ДАІ отримала о 20.40 год.

- Водій 1985-го року народження, кермуючи автомобілем Renault Koleos, на вул.Микулинецька, 106, допустив наїзд на пішохода-пенсіонера, - повідомили кореспонденту 20minut.ua в обласній ДАІ. - Від отриманих травм чоловік 1953-го року народження помер на місці - іще до приїзду швидкої. Загиблий пішохід - із Березовиці.  

Відео дня

Наразі в ДАІ не кажуть, чи переходив пенсіонер дорогу на пішохідному переході, а чи за ним. У водія джипа взяли кров на аналіз алкоголю. Тривають слідчі дії.

А загалом за останню добу в Тернопільській області трапилося 4 ДТП, в цих аваріях один загинув, а троє отримали травми.

Якщо вам щось відомо про дану аварію - пишіть у коментарях до статті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Анонім

    Знаю потерпілого, точніше знала. Хороший був дядько. А водій син прокурора. Знаю ту родину також. Дядько його недавно "прославився". Був директором училища. Тернополяни здогадаються.
  • Анонім

    Водію 25 років, водій їхав на великій швидкості, зупинився тільки тоді, коли побачив людину на капоті. Чоловік помер за декілька хвилин. Водій був тверезим та одразу визнав, що завинив. Родичі загиблого, за попередніми даними, не звинувачують водія (за вчорашніми даними)
  • Фенц Вадим

    Там місцевіть не освітлюється а водій швидко їхав не встиг зреагувати
  • Анонім

    Так так мажори тільки на РЕНУХАХ їздять! ТОЧНО! Мажор не мажор!!!Яка різниця?! А якщо водій не винен?! І як варіант пішохід був неадекватний!!! То що тоді?! Я бачу деякі коменти писали люди, які за кермом лише фото робили!!!((( і ще перед тим як писати всяку єрунду, то поцікавтесь як все відбувається ось тут _____http://autofun.com.ua/korusne/yak-rozrahuvaty-halmivnyj-shlyah-avtomobilyaformula.html ....Я водія не захищаю, просто перед тим як писати думайте...

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up