На підприємство у Збаражі не пустили представників військкомату

На підприємство у Збаражі не пустили представників військкомату
Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом перешкоджання посадовими особами підприємства законній діяльності Збройних Сил України, здійснює прокуратура Збаразького району.

  • В порушення вимог Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», посадові особи місцевого підприємства не допустили працівників військового комісаріату на територію підприємства для проведення оповіщення про явку жителів району до військового комісаріату, - повідомив прокурор Збаразького району Василь Свергун.

За цим фактом Збаразьким райвідділом міліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 114-1 КК України (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань) та розпочато досудове розслідування.

На даний час виконуються слідчі дії з метою дослідження всіх обставин кримінального провадження, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • просто так

    А ще напишіть що роблять ті, кого призивають і  спочатку відправляють на так звані навчання. В нас кума забрали.Кожен день вони п"ють. а правильніше їх споюють і створюють такі умови, а потім перетворюють в  залежне і озлоблене стадо.А йде цвіт нації, наші діти- виплекані і виплакані.НЕ   ПУЩУ, якщо прийдуть на Західну Україну  всі встанемо з вилами і рушницями, а туди не пущу.

    Анонім reply просто так

    Не встанете, роздвинете ноги. Це вже доконаний факт. Воює тільки сіхд і центр, захід провалює всі хвилі мобілізації. Ссикуни тут, а не воїни... Мами в Італії їх такими зробили...
  • Анонім

    Про гібридну війну

    Держава, яка веде гібридну війну, укладає оборудку з недержавними виконавцями — бойовиками,ГРУПАМИ МІСЦЕВОГО НАСЕЛЕННЯ організаціями, зв'язок із якими формально повністю заперечується. Ці виконавці можуть робити такі речі, які сама держава робити не може, тому що будь-яка держава зобов'язана дотримуватися Женевської конвенції та Гаазької конвенції про закони сухопутної війни, домовленості з іншими країнами[3] (генерал-майор з Нідерландів Франк ван Капена; Гібридна війна--вікіпедія).

    Чи можлива гібридна війна Путіна у Галичині? Впевнений, що неможлива! Тому що, відсутній, НАЙВАЖЛИВІШИЙ її компонент--ПІДТРИМКА МІСЦЕВОГО НАСЕЛЕННЯ. А від повномасштабної--ніхто не застрахований, на яку як стверджують експерти путін навряд чи наважиться. Швидше за все діятиме методами гібридної. А якщо й наважиться на повномасштабну--то тоді війну назвуть війною, а не АТО,як сьогодні, аби приховати в цьому воєнному конфлікті присутність великої складової громадянської війни! Впевнений, у випадку реальної загрози рідному краю кожен мешканець Тернопілля стане на захист  Рідної Землі, (реально своєї та рідної, де обираєш місцеву владу і хоч якось можеш впливати на порядок у регіоні. Бо як, до прикладу, від мене залежить порядок у Харкові? Абсолютно ніяк!)  

    І що не менш важливо ніхто не чув жодних заяв путіна про наміри стосовно західного регіону України, однак всі наслухані про наміри стосовно південно-східної дуги від Харкова до Одеси--так званої Новоросії.

    Захід України, який зберіг вірність українському світогляду має виправдане моральне право бути останнім у черзі, тих хто рветься у зону конфлікту наражати найбільшу цінність життя--саме життя на смертельну небезпеку.
  • Анонім

    Одне діло роздавати повістки на вулиці, друге вручити  по місцю роботи ,яке передбачено законом ,а не пускати представників військомату це є злочин .,бо в нас розвелось дуже багато лайна ,яке не хоче боронити свій дім ,тому цих паскуд які не пропустили представників потрібно не в Ато ,а в тюрягу і хай їх там навчать патріотизму

    Анонім reply Анонім

    много буков.Іде війна,по взрослому.Прийшла повістка,мусиш призиватись.Призначення солдата,як це не банально ,загинути.Це в любій армії і у всі часи.Ми всі помрем,але одне діло бути паралізованим в ліжку на старості,коли  біля  тебе вся родина загинається,а друге,коли ти загинув як герой і  в памяті ти ще продовжуєш жити як герой.І похер хто там на даний час смотрящий по Україні

    Анонім reply Анонім

    Боже, що ти плетеш?! Який "герой"?!! ЖЕРТВИ свавілля влади!!
  • Анонім

    "Конфлікт на Сході України неможливо вирішити воєнним шляхом, а тільки шляхом мирного врегулювання"-- слова Президента України  П.Порошенка, президента Європарламенту М.Шульца та багатьох інших європейських політиків.



    Тоді навіщо найбільшу цінність свого життя--саме життя наражати на смертельну небезпеку, якщо перемоги НЕ БУДЕ, відповідно свята перемоги також, повернення окупованих територій дамбаца до передвоєнного стану теж неможливе!

    Анонім reply Анонім

    ... і все, що відбувається на Сході - безглузде винищення українського народу. І вони ще "кримінальні провадження" відкривають!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up