На Тернопільщині на подвір’ї виготовляли зброю

На Тернопільщині на подвір’ї виготовляли зброю
Незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами інкримінують правоохоронці Монастирищини місцевому мешканцю.

- 66-річний чоловік на подвір’ї батьківської хати переобладнав сарай під майстерню, - повідомляє начальник райвідділу міліції Андрій Гожій - У ній він виготовляв холодну, а також заготовки до вогнепальної зброї.

У ході проведеного санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили набої, ножі, приклад без ствола, мисливську гладкоствольну рушницю, приклад до нарізної мисливської зброї, декілька предметів, схожих на стволи, та пневматичну рушницю без прикладу, яку він переробив для стрільби набоями 5,45мм.

Раніше чоловік працював токарем на одному із заводів Івано-Франківщини. Каже, що виготовляв заготовки та частини зброї для себе і не знав, що це кримінал.

Відео дня

Вилучені речі правоохоронці передали на експертизу в обласний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Міру покарання встановить суд. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 частина 1 ККУ – носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up