Взяли у заручники офіціантку, яка могла знати, куди поділись $50000

Взяли у заручники офіціантку, яка могла знати, куди поділись $50000
Офіціантку з Бучача місцевий підприємець запідозрив у тому, що вона може знати, куди поділися його 50 тисяч доларів.

До правоохоронців звернувся власник місцевого бару із заявою, що його працівницю викрали та незаконно утримують двоє невідомих чоловіків. Оперативники вже за дві години встановили, що до злочину причетна родина місцевих підприємців – батько з сином.

Старший з підозрюваних розповів, що півтора роки тому він після сварки з дружиною взяв з дому величезну суму у валюті і поїхав запивати горе у місцевих генделиках. Тоді й пропали гроші. Чоловік весь час думав, хто міг вкрасти, чи бодай щось знати про зниклі долари. Спогади крутилися навколо офіціантки з гриль-бару. За неї й вирішив узятися.

Разом з сином напередодні добряче хильнули і поїхали вистежувати жертву. Близько третьої години ночі  дівчина вийшла з приміщення бару, а чоловіки накинули їй на голову поліетиленовий пакет, засунули в машину і повезли до закинутого приміщення неподалік свого господарства. Розмову з дівчиною вели у масках, аби та їх не впізнала. Змусили нещасну зізнатися у тому, що вона щось знає про гроші. Зізнання записали на диктофон.

Відео дня

Згодом цей запис став одним із доказів їхнього злочинного діяння. Поліцейські також вилучили маски.

Вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочато за статтею – незаконне позбавлення волі або викрадення людини, повідомляє "Досьє 102".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    50 штук баксів для пянки взяв . а не забагато. щось тут не те. ще й в баксах. та щей півтора року тому. лапша кому на вуха. таке враження що він знав, щось про дівчину і про підприємця в якого вона працює. і відповідно про кошти ,котрі або мали повернути за півтора року,або які хотів легко отримати. ось таки способом
  • Анонім

    Два де*ила - это сила!!!

  • Гніздюх Рома

    віддайте пацанам бабки, не шуткуйте...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up