Школяр отримав по обличчю, бо гуляв по проїжджій частині

Школяр отримав по обличчю, бо гуляв по проїжджій частині
До Бережанського відділу поліції поскаржилися батьки неповнолітнього хлопця. Вони заявили, що невідомий побив їхнього сина та поїхав.

Правоохоронці встановили особу зловмисника, ним виявився  20 -річний житель Бурштина.

Потерпілий йшов посередині проїжджої частини і не реагував на транспорт, а в цей момент на автомобілі “Део-Ланос” їхав підозрюваний, аби 16- річний школяр зійшов з дороги почав сигналити.

Неповнолітній відмовився. Тоді чоловік вийшов з автівки. Під час розмови зі старшим учень став висловлюватися нецензурно і водій вдарив його рукою в обличчя. Тільки після цього хлопець дав дорогу, а після інциденту звернувся до медзакладу із забійною травмою обличчя.

Відео дня

Подія внесена в ЄРДР за статтею 125 – умисне легке тілесне ушкодження. Триває слідство, повідомило "Досьє 102".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Давайте всі будемо так ходити ми пахани ми крутіки може він уже був під насваєм
  • Анонім

    Я б також йому вмазав  ,але посильніше щоб ходити вже не зміг

  • Анонім

    треба було по корпусу товкти, по нирках, щоб без слідів. Треба ж якось бидло те вчити, якщо батьки не навчили...

    Piter Savka reply Анонім

    Ну ти Мля Спец !!
  • Анонім

    Мало дав

    Anonim reply Анонім

    Якби це цинічно не звучало, але ще і батькам треба було б дати добре.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up