Партнер рубрики Події

Чеські "гармошки" виїдуть на чотири маршрути в Тернополі

Чеські "гармошки" виїдуть на чотири маршрути в Тернополі
Перших 4 чеських "гармошки" виїдуть на дороги Тернополя уже в середині грудня. Курсуватимуть вони за маршрутами №1, 2, 10 та 11.

- Тролейбуси виїдуть на маршрути десь в середині грудня, а поки вони проходять розмитнення, - повідомляє  прес-секретар комунального підприємства "Тернопільелектротранс" Віталій Попович. - Сьогодні-завтра прибуде ще два тролейбуси, а за два тижні - ще два. 

Як зазначив директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх, дані тролейбуси мають усі необхідні сертифікати, а попередні закуплені такі ж тролейбуси, за статистикою, мають найменшу кількість з’їздів через поточні несправності.

Читайте також: По Тернополю їздитимуть 8 чеських "гармошок"

Відео дня

До речі, як повідомляв Сергій Надал, вартість однієї такої чеської "гармошки" 350-370 тисяч грн. А вартість такого нового тролейбуса від 2,5 до 3 млн грн. Усі кошти виділили з міського бюджету. 

   - За останні три роки ми оновили рухомий склад тролейбусів на 18 одиниць, - зазначив Сергій Надал. - Оскільки це екологічно чистий та найдешевший транспорт у місті, то планується продовжувати оновлювати рухомий склад та прокладати нові кілометри тролейбусних ліній, щоб, де це можливо, усюди курсували тролейбуси.

Крім цього, за словами мера міста, в усіх тролейбусах планують встановити Wі Fi та обладнати їх телевізійними екранами. 

Читайте також: У тролейбусах вже випробовують халявний Wi-Fi

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    та ви краще на 9 маршрут дайте нормальний тролейбус, а то таке їздить що аж страшно. Його навіть антикваріатом важко вже назвати
  • Маховик правди

    Для чого стільки маршруту 10 і 11 їх вже дох... і трошки краще ці тролейбуси направити на нові маршрути.

    Антон Марчевський reply Маховик правди

    10 і 11 маршрут зроблять повністю "гармошковими". Зараз там їздить половина довгих, половина коротких. А всі вивільнені короткі тролейбуси додатково пустять на 3, 5, 8, 9,- наразі на цих маршрутах постійно недовипуски через брак рухомого складу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up