Партнер рубрики Події

Чи будуть у домівках тернополян світло, тепло та гаряча вода? (запис трансляції)

Чи будуть у домівках тернополян світло, тепло та гаряча вода? (запис трансляції)
Відповіді на ці та інші питання, ви зможете отримати під час прямої трансляції чату-дискусії, який відбудеться в середу, 24 вересня
Під час онлайн-зустрічі з комунальниками будемо говорити про те, що турбує зараз кожного тернополянина - опалювальний сезон та світло.

Коли саме почнеться опалювальний сезон цього року? Чи всі жителі міста цієї зими будуть забезпечені теплом? Коли планують вимкнення світла у житлових будинках? Яка причина почергового відключення електроенергії? Чи відключатимуть гарячу воду? Скільки коштів у бюджеті міста передбачено на забезпечення енергопотужностей?
Відповіді на ці та інші питання, ви зможете отримати під час прямої трансляції чату-дискусії, який відбудеться в середу, 24 вересня. Обговорення триватиме з 16.30 до 17.30.


Гостями програми будуть:
ВАТ “Тернопільобленерго” (респонденти уточнюються)
ПАТ “Тернопільгаз” (респонденти уточнюються)
КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” (респонденти уточнюються)
Заступник начальника управління-начальник відділу інженерно - транспортної інфраструктури Управління ЖКГ міської ради Андрій Дроздовський

У коментарях до цього тексту ви можете залишати свої питання. Якщо хочете адресувати їх конкретному гостю, зазначте на початку звернення того, хто має відповідати. Образливі слова та ненормативну лексику видалятиме модератор сайту.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Тернополянка

    1. Скажіть будь ласка, хто ж це розробляв такі графіки відключення світла?? У Тернополі світло мають виключати з 17.50 до 19.10. це якраз той час коли люди повертаються з робіт! У цей час діти ще в садку (садки працюють до 18.30), за місяць у цей час буде вже темна ніч! І оце батьки мають забирати на помацки дітей з садка, потім на помацки іти з ними додому! А потім ще й на помацки підніматись в підїзді по сходах!

    2. Скажіть коли саме почнутьця ці відключення чи будуть вони кожного дня? І взагалі поясніть нарешті людям! Кажуть що брак вугілля на ТЕЦ тому треба економити світло, але на західній україні ТЕС нема (якщо я не помиляюсь) У нас під боком дві атомні електостанції! яким вугілля не потрібне! то чому у нас вимикають світло??

    3. Куди звертатись за відшкодуванням збитків за зіпсовану техніку, під час отакої "економії". Бо вибачте мене, не реально на цілий день виключити холодильник! А людям що мають котли не реально вимкнути котли на цілий день в опалювальний період! Але після отаких скачків в нас масово почнуть летіти прилади!

    4. Я живу на 9 поверсі, у мене і в попередні роки зимою в квартирі було не надто тепло, зазвичай +18 -+20. То я правильно розумію, що цього року ми просто будемо замерзати у власних квартирах? бо пробачте +14, то так як зараз на вулиці! І діти малі (а в мене їх 2-є) просто з болячок не вилазитимуть за такої температури! І що буде з тиском газу? у мене дома коли сусіди з низу вмикають котли, то вогонь такий малесенький, що чайник закипає за 40хв (засікала!), якщо знизть напор мені що робити?
  • Я

  • тарас

    маю два запитання:

    1. до газовиків - На вулиці Шептицького триває будівництво офісного приміщення для тернопільміськгазу. чи доречно це зараз, коли тариф на газ все дорожчають і дорожчають?

    2. до теплокомуненерго - тернополю зменшили ліміт газу, відповідно починаються всякі розмови про те буде гаряча вода чи не буде, розпочнеться опалювальний сезон вчасно чи не розпочнеться. гаряча тепер в кранах не гаряча, а часом ледь тепла. питання - навіщо обманювати тернополян і самих себе. нема газу, тоді скоротіть графік подачі гарячої води та й все, наприклад, у понеділок ввечері та в середу. та  й економте газ і не лякайте людей,що потім десь-колись не буде зовсім гарячої води. А у решту днів, що залишаться у графіку, подавайте воду так як треба.
  • Ава

    хто має відшкодовувати людям за поламану - холодильники, компютери, інше, якщо будуть виключати по кілька разів на день світло???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up