Партнер рубрики Події

П'ятирічну дитину, яка заблукала у лісі, на щастя, вдалося знайти

П'ятирічну дитину, яка заблукала у лісі, на щастя, вдалося знайти
Як ми уже повідомляли раніше, 18 жовтня близько 17.00 в лісі поблизу села Слобідка Теребовлянського району, під час збирання грибів з батьками, зникла 5-річна дівчинка.

Одразу після надходження повідомлення про зникнення дівчинки за сигналом «Збір аварія» піднято оперативну групу Управління ДСНС, особовий склад Теребовлянського районного відділу та резервний караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Також, направлено медичну службу, позаштатну кінологічну групу та пошуково-рятувальне відділення.

Всього для пошуку зниклої дитини було залучено 263 особи - особовий склад підрозділів ДСНС, МВС, працівники Управління з питань цивільного захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації, Теребовлянської районної державної адміністрації, районної ради, сільських рад та лісництв району.

Відео дня

Додатково для пошуків, залучили місцеве населення орієнтовно 300 – 400 чоловік.

19 жовтня близько 12:00 на окраїні лісу поблизу села Нова Могильниця Теребовлянського району дівчинку помітили місцеві жителі, її одразу доставили до місця розташування оперативного штабу, де дитині надано домедичну та психологічну допомогу, після чого дитину передали батькам.

Дівчинка була виснажена та налякана, загрози здоров’ю та життю малечі немає.

Previous Next

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Бандерівка

    от якаго чорта брати дитину в ліс???????? а вже як взяли-то тримайте за руку або за метр від себе! батькам треба виписати звіздюлєй!!!!!!!! а якби не дай Бог якісь пси напали.........грибники довбані!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up