Партнер рубрики Події

Побив битою, змусив зняти штани і «виховував»…усе знімав на відео і виклав в інтернет. Що скаже міліція?

  • Сергій Цвик

Побив битою, змусив зняти штани і «виховував»…усе знімав на відео і виклав в інтернет. Що скаже міліція?
Активіст «Правого сектору» Олег Селецький знову «відзначився», навідавшись у квартиру до напередодні побитого ним тернополянина. Спочатку «виховував» потерпілого, а потім, морально натиснувши - змусив зняти штани…це зафільмував та виклав в інтернет.

       Варто зауважити, що подібне Селецький уже практикує не вперше – у лютому 2008 року у своєму барі «Айвенго» він побив двох чоловіків, заставив їх оголити свої геніталії та займатися непристойностями – за що і отримав чергове ув’язнення.

       Цього разу до непристойностей не дійшло – був моральний тиск та приниження, але про все за порядком…

       Зі свого нового візиту до потерпілого нападник вирішив відзняти ціле кіно. Мабуть, щоб у своєрідній формі переконати глядача у своїй невинуватості. До зйомок новоспечений Тарантіно підійшов ґрунтовно – придумав історію та написав сценарій. Для операторської роботи запросив свою чергову співмешканку. Сам зрежисував фільм та зіграв у ньому головну роль. Що з цього вийшло – подивіться самі. Та як на мене – кіно вийшло доволі поганеньке. Як люблять висловлюватися відомі шоумени Кондратюк і Сосєдов – «якось не зачепило»… «не повірила я у його історію»… І, хоча це уже не перша його режисеро-акторська робота – мабуть, далося узнаки тюремне минуле, тому і мова оригіналу, без перекладу вийшла на кшталт «гобліновської». Потерпілому в картині заздалегідь була підготована роль другого плану, і хоча грати її він особливого бажання не мав – діватися уже було нікуди. Наостанок, навіть довелося роздягнутися, бо лише таким чином нападник обіцяв піти.

Відео дня

       Цікаво, а що би відчували ви, якби до вашого помешкання знову навідався ваш кривдник з битою, не давав зачинити двері, вимагав пояснень, і щоб ви оголилися, інакше він не піде???...запитання, як говориться, риторичне. 

       Як уже повідомлялось раніше(https://te.20minut.ua/Podii/aktivist-pravogo-sektoru-bitoyu-pobiv-ternopolyanina-militsiya-zahisch-10461450.html ), неодноразово судимий активіст «Правого сектору» Олег Селецький із застосуванням сили проник у квартиру тернополянина Василя Ш. та побив його битою. В квартирі у цей час була дочка потерпілого, якій дивом вдалося уникнути розправи - вона відскочила і удар бити проламав двері кімнати. Потім були ще побої кулаками, перекинута шафа, погрози повбивати усіх та спалити помешкання. Потерпілі звернулися із заявою у міліцію. Розпочато кримінальне провадження.

        Чи відреагують на опубліковане відео правоохоронні органи? Чи додадуться до уже висунутих нові обвинувачення? Відповіді сподіваємося отримати уже найближчим часом.

       Аліна Вітишин

       P.S. Відео було розміщене за посиланням https://youtu.be/b953vUT0q9k . Проте, щоб до початку перевірки правоохоронними органами воно не було видалено автором, ми його перепостили за адресоюhttps://www.youtube.com/watch?v=e70n5PXht1Y , на яку і розмістили посилання у даній статті.

 

       Біографічна довідка(з пошуку у мережы інтернет):

        Олег Федорович Селецький вже був засуджений в березні 2000 року до позбавлення волі терміном на 3 роки з конфіскацією майна і валютних цінностей з відстрочкою виконання вироку на 2 роки. Тоді ж він і заплатив штраф в сумі 1700 грн.

        Вже в листопаді цього ж року Селецький умудрився знову порушити закон, за що отримав реальний термін увязнення на 5 років і 6 місяців з конфіскацією майна.Вийшов достроково.

       у 2006 році знову був засуджений та сплатив штраф у сумі 510 грн.

     У 2008 році вкотре сів на лаву підсудних та отримав реальний термін позбавлення волі, який згодом був замінений на виправні роботи. Вийшов на волю в квітні 2012 року.

ВІД РЕДАКЦІЇ:
Олександр Богомол, (37 р.), начальник обласної міліції:
-  За фактом побиття порушене кримінальне провадження – і за хуліганство, і за ч. 4 ст. 196. Це необережне знищення або пошкодження майна. Проводитьсчя розслідування.
Крім того, він (Олег Селецький – прим. авт.) підозрюється у вчиненні
кримінального правопорушення, скоєного у Кременці – коли суддів кидали до смітника. Ми контролюємо ці ситуації, і відповідальність чоловік нестиме. Бо бити людей не можна, навіть якщо це сусіди і вони не дають спати. В такому разі потрібно викликати міліцію, яка проведе профілактичні заходи. Відкритість цієї справи я не можу гарантувати, адже це приватне обвинувачення. А потерпілий,
який має право доступу до матеріалів справи, може розголошувати деталі – це його особисте. До речі, Олег Селецький – це мій давній знайомий. Ще в 2004 р. я розслідував щодо нього кримінальне провадження.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Анонім

    Закриють? хіба справу закриють. Богомол сказав  - це мій давній знайомий. Ще в 2004 р. я розслідував щодо нього кримінальне провадження. і що ?  історія може повторитися.  якщо справа зависне -значить взяли гроші.
  • Анонім

    "Закриють" його таки...то вже точно!
  • Анонім

    Правильно зробив ,прийдеш з роботи ,хочеш віддихнути,а якийсь сраний сусід то музику голосно включить то меблями стукає

    Анонім reply Анонім

    Тебе би біткою по твоїй дурнуватій голові!
  • Анонім

    Краще було зняти на відео першу зустріч,коли з бітою заходив.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up