Партнер рубрики Події

Ромчик Сасанчин із Тернопільщини переміг у телешоу "Голос. Діти"

Ромчик Сасанчин із Тернопільщини переміг у телешоу "Голос. Діти"
Ромчик Сасанчин із села Садки Заліщицького району став переможцем другого сезону проекту "Голос.Діти". Трансляція фіналу телешоу відбулася увечері, 1 березня.

- Я аж оніміла від шоку, коли на сцені оголосили, що мій Ромчик - переможець, - каже мама талановитого співака з Тернопільщини Євдокія Сасанчин. – Я дуже рада за свого сина, адже його мрія збулася!

Ромчик з унікальним оперним голосом завоював прихильність українських глядачів, які віддавали за нього свої sms. Відтак шляхом голосування хлопчик переміг двох своїх конкурентів, підопічних Наталі Могилевської та Потапа.

Нагадаємо, виступав Ромчик у команді Тіни Кароль. На фінальному виступі він виконав пісню "Одна калина".

Наразі Ромчик разом з своєю мамою залишається в Києві. У нього беруть інтерв'ю, запрошують на телепередачі. Також хлопчик має знятися у проекті від "95-го кварталу". Тому залишатиметься у столиці ще до 5 березня, розповіла Євдокія Сасанчин.  

- Я ще повірила б, якби мені сказали, що мій син потрапить у трійку кращих співаків на шоу, але що переможе! Я просто шокована! – ділиться враженнями жінка. – Вся Україна дивилася це шоу і вболівала за Ромчика. І не лише Україна, а й діаспора зі США, Франції, Італії. На сторінку у соцмережі нам пишуть з вітаннями люди з різних країн. 

Previous Next

Як розповідає співрозмовниця, за перемогу на проекті її син має можливість записати безкоштовно пісню та кліп. Також йому вручили путівку в Карпати, планшет та сертифікат на навчання у вокальній школі. 

Після телепроекту Ромчик Сасанчин далі продовжить навчання у Львівській музичній школі-інтернаті ім. Соломії Крушельницької. Після якої планує вступити у консерваторію. Нагадаємо, Ромчик не потрапив на перший сезон проекту "Голос. Діти". Проте тоді його  виступ став одним із найдраматичніших.  До хлопчика не повернувся жоден із тренерів, хоча публіка вирувала аплодисментами. Відтак Ромчик розгубився і подумав, що його взяли в проект. Потім його чекало глибоке розчарування. А тисячі українців у соцмережах зверталися до організаторів проекту із закликами: "Поверніть Ромчика!"

Згодом Ромчик Сасанчин став популярним на багатьох телешоу, йому допомагали зірки, він виступав на багатьох концертах. Він грає на фортепіано, акордеоні, баяні, гітарі, а також займається вокалом. Також маленький співак вже побував на гастролях у Швейцарії, Німеччині, Австрії та Угорщині. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Я очень счастлива за Ромчика, что он победитель Голоса. Он талантливый, воспитанный мальчик. Его голос завораживает и проникает в сердце. Дай Бог, чтоб все его мечты сбылись!
  • Пономарёв Александр

    витаю
  • olenusik (())

    Молодець , такий малий а вже домігся всього що хотів,  щирий українець.
  • Анонім

    Талановите, щире дитинча, яке живе співом. Справжній українець. Успіхів тобі Ромчику!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up