Партнер рубрики Події

Тернополянка Зоряна Вовк вийшла у фінал пісенного конкурсу

Тернополянка Зоряна Вовк вийшла у фінал пісенного конкурсу

Солістка тернопільського колективу "Оркестра Волі" Зоряна Вовк пройшла у фінал конкурсу фестивалю "Червона рута". 

- Скажу чесно, що усе трапилось випадково, - розповідає Зоряна Вовк. - Про конкурс я дізналась за два дні до його проведення. Я в останній день подавала заявку. Як такого кастингу не було. Просто подаєш заявку і тебе вносять до обласного відбору. Після цього ми співали.

Більше двадцяти солістів та гуртів з Тернопільщини проходили відбір у фінал.

- Кожен виконавець заспівав по три пісні, - розповідає Зоряна. - Я співала пісні зі свого репертуару, які були написані для мене. Дуже цікавий був голова журі - Ярослав Мельник. Він з виконавцями робив, що хотів - міг зупинити посеред пісні, попросити заспівати акапельно, питав про вокальні прийоми, яку світову музику знаємо. Він ганяв нас конкретно. До такого я не була готова і коли почула, як він ганяв дівчинку переді мною, то подумала, що може мені вже і не виходили на сцену.

Відео дня

Але журі до Зоряни Вовк були поблажливі і дівчина пройшла у фінал конкурсу. А разом з нею ще декілька гуртів, які представлятимуть на конкурсі Тернопільську область.

- Я сама родом з Бучача і разом зі мною пройшов рок-гурт "Ефект памʼяті", “Веселі гудаки” в резерві, гурт “Bugs bunny”, “Mr. Freeman” і ще хіп-хопер, але не пам’ятаю, як звати, - каже співачка.

За успіх Зоряни зрадів і колектив "Оркестра Волі", солісткою якого вона є. 

- Для них це теж круто, адже це новий рівень, якщо їхні солісти є переможцями  чи лауреатами подібних конкурсів, - додає Зоряна Вовк. - А для мене це, як і для кожного музиканта, певний рівень. "Червона рута" - це легенда і напевно немає такого музиканта, який би не хотів взяти у ньому участь. Я не думала, що зможу пройти.

Фінал конкурсу відбудеться наступного року, але де саме і як наразі невідомо. Проте є велика ймовірність, що його проведуть у Тернополі. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up