Партнер рубрики Події

У другий тур конкурсу "100 кращих тернополян" вже пройшло 44 кандидати


У другий тур конкурсу "100 кращих тернополян" вже пройшло 44 кандидати
Про "накрутки" голосів за кандидатів на сотню кращих жителів нашого міста та що робитиме "а-ля" рада сотні старійшин Тернополя після завершення конкурсу розповіли організатори проекту під час прес-конференції сьогодні, 25 лютого.

- Від початку проекту, тобто за півтора тижні, 11065 авторизованих та 1000 неавторизованих користувачів подали різних кандидатів на "100 кращих тернополян", - розповідає координатор проекту Назар Зелінка. - Загалом  висунуто 1128 кандидатів, з них 445 - люди, яких запропонувало більше трьох осіб. Серед кандидатів є багато лікарів, сім директорів шкіл. 

Читайте також: Тернополян закликають обрати сотню найкращих

За словами організаторів, наразі є чимало так званих "накруток" голосів. Найбільше їх у лікарів та вчителів, викладачів. 

Відео дня

- Зараз є близько 22 кандидатів по яких претензії, бо є "накрутки", - кажуть координатори. - В одного із кандидатів є цікава ситуація, коли за нього смс-повідомлення були відправлені в один час. Це викладач. Ми співставили час надходження смс та розклад пар даного викладача і побачили, що є співпадіння. 

Найближчим часом організатори створять аудиторську групу, яка перевірятиме чесність та правдивість запропонованих кандидатів. 

- Ми хочемо довести, що даний проект відкритий та прозорий, - кажуть організатори. - Боїмось, що десь у червні чи липні перед виборами якийсь політик скаже, що ось це мій проект. 

Після обрання "а-ля" ради сотні старійшин Тернополя, як її назвали організатори, є надія, що хоча б 20-30 представників цієї "ради" будуть присутні і у міській раді, і у інших тернопільських органах влади. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    А чому деякі кандидати з фото, а деякі без? Як додати фото? Ніде не бачу розяснеь з цього приводу
  • Anonymous

    Які то тернополяни!!? Поприїзджали в Тернопіль кілька років тому і вже хочуть бути кращими тернополянами. Вони й не живуть у Тернополі, а в навколишніх селах, для прикладу в Гаях чи в Байківцях. Курам насміх той конкурс. До нього мають допускатись ті хто хоча-б по паспорту тут народився і/чи прожив принаймі з 20 років. І обов"язково має Тернопільську прописку, постійно тут мешкає і працює!
  • Анонім

    Одні й ті самі пруться всіма способами до влади! Тут нема простих людей....нажаль знову брехня ...
  • Анонім

    лохотрон,самі себе висувають і самі себе просувають,знаю (письменицю Мацко),так її просунули мужики з якими дуже цікаві відносини,просто гидотливо на це дивитись...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up