Партнер рубрики Події

Як виграти майбутні місцеві вибори?

  • Мирослав Копак
Описано, як реально виграти вибори.
Як виграти майбутні місцеві вибори? Наближаються чергові місцеві вибори. Специфіка цієї виборчої компанії різко відрізняється від багатьох попередніх, через перебування України у стані війни. Існують владні кривдники, котрі займаються героїзацією цієї всенародної біди, впутавши своїх же виборців у буз глузду, криваву, смертельну пастку. Це фахівці по налаштуванню найрізноманітніших пасток, а не по виходу із них. На це вони не спроможні. Тому, щоб перемогти, насамперед потрібно відібрати у них владу. Затяжні криваві події доводять, що цю війну не можливо виграти вогнепальною зброєю, перевага у якій не на користь нашої держави. Перемога може стати не в радість для тих, хто розраховує лише на застосування вогнепальної зброї. Тому, очевидно, що наступила вимушена пора використати в односторонньому порядку, більш ефективний вид зброї, винайдений мною, причому мирного характеру. Теперішні вибори - це унікальна нагода розпочати мирну мобілізацію з використання новітнього мирного озброєння, за допомогою якого Україна може здобути так бажану Перемогу. І не просто Перемогу, а благополуччя та процвітання українському народові. Особи, котрі прагнуть балотуватися на посади сільського, селищного, міського голови можуть долучитися до реалізації моєї мирної ініціативи. Конкретніше, при особистій зустрічі, для тих, хто поділяє викладене вище. Тел: 096 534 63 01 Пророк: Мирослав Копак 29.08.2015 року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Україні забезпечить свою незалежність тільки якщо відновить ядерну зброю. Треба було бути ідіотами, щоб колись піддатись на солодкі вмовляння Заходу та відмовитися від найнадійнішої гарантії в світі.

    Мирослав Копак reply Анонім

    При прийнятті декларації про державний суверенітет не було жодних солодких вмовлянь Заходу. У цієї пропозиції є свій автор - Іван Драч. Народна Рада підтримала. А потім усе пішло поїхало. Мовляв нас ніхто не признає, якщо ми цього речення не впишемо у декларацію, хто з нами буде воювати.

    igor golovko reply Анонім

    Якої гарантії? Від гарантії спопелити всю планету? Можливо саме те що Пупуцькін тримає руку на ядерній кнопці і утримує захід від повноцінної війни з ним. Немає нічого страшнішого від мавпи яка тримає гранату без чеки - підірве і себе і вас. Це спірне питання - а з точки зору економіки мало хто уявляє вартість збереження і утримання такої зброї в належному навіть в законсервованому стані.  Мало нам Чорнобиля чи таких недавніх вибухів на складах в Новобогданівці - а якщо б це були склади з такою зброєю? Відмовились і так сталось немає чого жити минулим  потрібно знаходити нові і головне несмертельні способи як поставити себе у цьому світі.

    Мирослав Копак reply igor golovko

    Ядерна зброя - це різновид вогнепальної зброї. Тому, я пишу, що війну не можливо виграти вогнепальною зброєю. Європейці завоювали Америку, тому що у аборигенів не було такого виду зброї, як вогнепальна. Воювати стрілецькою зброєю із країною, котра має ядерну, все одно, як аборигени воювали холодною зброєю із вогнепальною. Інша справа. Головне нам ніхто цьому не заважає, як ви пишете, потрібно знаходити нові і головне несмертельні способи як поставити себе у цьому світі. Саме це і я пропоную.
  • Анонім

    Гречкою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up