Євген Дудар розповів про легковажність

Євген Дудар розповів про легковажність
- Це - книжка з мого життя, не гумор чи сатира, які видумані фантазією письменника. Це про мене, - комічне, трагічне, важке, веселе, - розповідає письменник-сатирик Євген Дудар про свою нову книгу. – Прив’язана книга до Зборівщини і Тернопільського району.

Презентація книги «Роздуми легковажного» відбулася в Українському домі «Перемога» 23 квітня. Послухати відомого сатирика, артиста розмовного жанру, публіциста Євгена Дударя, який до речі родом з села Озерна на Тернопільщині, прийшли тернополяни.

- Кажуть, що письменники, які пишуть довгі романи – це серйозні письменники, є ще поети, - вчора він закликав любити Леніна, сьогодні – Бандеру. А сатирик – всіх кусає, або зі всіх сміється, - каже Євген Дудар. - Це щось таке легковажне, це - приправа. Тому я свою книгу назвав «Роздуми легковажного». Що ще сказати про книжку, - красива, обкладинки тверді, я тут на фото красивий, понаписувано там, що я де вчинив.

Відео дня
style="margin-bottom: 0cm"> Виступ пана Дударя перед глядачами був дуже душевний та щирий, а з зали лунало багато сміху. Письменник ділився простими та кумедними історіями з життя, особливо багато розповідав про пригоди на рибалці, а також про кумедні випадки під час зустрічі з працівниками ДАІ. Загалом у історіях пана Дударя прості люди, яким можна зустріти на сусідній вулиці, в селі, на рибалці чи у мандрівці. До речі, коли керівництво області вітало його на сцені та дарувало квіти та грамоту, теж не обійшлося без жарту.

- Тепер можна вважати, що я вже письменник грамотний, - сказав він.

Нині 71-річний письменник продовжує писати книги. Як розповів він журналістам, зараз працює над двома книгами.

- Одна драматична і трагічна, інша сатирична , - своєрідний роман, - каже він. - Хоча я не люблю довго писати, я непосидючий, я не можу довго сидіти на творах. Але що зробиш, який талант, такий і твір.

Окрім того, пан Дудар збирається упорядкувати свої щоденники, адже їх у нього ціла торба.

- Щоденники маю з 53 року, ще з шкільних років, - каже він. - Треба буде їх упорядковувати і видавати. Це просто роздуми з життя. Зараз я думаю все перевести на комп’ютер, дещо відшліфувати. Є дещо файне, дещо наївне. Але і таке потрібне.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up