Допоможіть розшукати Володимира, який зник в АТО

Допоможіть розшукати Володимира, який зник в АТО
Допомогти розшукати Володимира Гарматія, який воював в зоні АТО, просять його друзі та рідні. Цей 22-річний хлопець – наш земляк, з села Чернелів-Руський Тернопільського району.

25 липня його близькі отримали звістку від командира батальйону, що Володимир підірвався на міні. Проте тіла хлопця досі не знайшли. Тож односельці та родичі хлопця сподіваються, що він живий і просять усіх небайдужих поширювати інформацію про його пошуки та повідомляти, якщо комусь щось стане відомо.

Володимир Гарматій служив у 72-й бригаді під Сєвєродонецьком, розповідає його товариш Юрій Осадчук. 

- Ми надіємось, що Володя - живий, - каже він. - Бо 72-га бригада була декілька днів заблокована і лише сьогодні наші бійці знайшли до неї доступ і почали вивозити вбитих, травмованих, полонених. Також відомо, що багато наших хлопців лежать у лікарнях у східних областях -  у селах та містах близьких до кордону з Україною.  Володя може бути в комі, непритомний, без пам'яті…  Можливо, хтось там має родичів і вони можуть щось дізнатися про Володимира. Просимо взяти з собою його фотографію.

Відео дня

Юрій додає, що Володимир вже 5-й день не виходить на зв'язок. Товариш телефонував в міністерство оборони, шукав Володимира по списках загиблих та моргах, проте нічого не дізнався.

До слова, Володимир Гарматій – офіцер, закінчив військову кафедру у економічному університеті. Був мобілізований на початку квітня в 51-першу бригаду у Рівне. Після чого його відправили служити в зону АТО. 

30 липня увечері стало відомо, що брат Володимира, поїхав на схід для опізнання тіла вбитого військового. Проте рідні та друзі хлопця надіються, що це не він....

Довідка

Якщо вам щось відомо про Володимира Гарматія, телефонуйте за номерами: 050-377-30-05 (Юрій), 096-663-81-43 (Юлія)

 

Коментарі (1)
  • Україна

    максимальний репост!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up