Кого призвуть та коли розпочнеться сьома хвиля мобілізації

Кого призвуть та коли розпочнеться сьома хвиля мобілізації
Під час сьомої хвилі мобілізації чисельність призовників буде меншою, ніж під час попередніх хвиль. Армія поповниться за рахунок найманих контрактників.

"За попередніми прогнозами, сьома хвиля мобілізації очікується не раніше початку наступного року, чекати на лютий- березень", - повідомили в Генштабі.

Також зазначили, що в першу чергу будуть  мобілізовані ті військовослужбовці, які мають бойовий досвід та брали участь в зоні АТО.

Рішення щодо проведення чергової хвилі мобілізації ще має бути прийнято президентом України.

Відео дня
Коментарі (38)
  • Анонім

    І сьомий раз я вам кажу пішли ви на х.. з вашою мобілізацією ,дасьте автомат ,а за патрони  повинен відповідати ,бо в нас блядсь..ий мир...
  • Анонім

    Як писав Скрябін, якого вальцман вбив,по відношенню до влади,

    я вас усіх зневажаю ,і бажю вам всім зла…
  • Анонім

    адмін, чому повідомлення видалив, там матів не було ??????????

    Анонім reply Анонім

    Адмін прожидівський.

    Дерективи…
  • Анонім

    Читати огидно ваші скигливі коментарі, тіпа не хочу воювати, бо то олігархи воюють, або генерали всіх підставляють, якщо ти називаєшся українцем, то повинен захистити свою Батьківщину - Україну, кожен дорослий чоловік повинен це розуміти. Ті хто тікає від мобілізації плюють на неї, заборонити їм святкувати день захисника України, хай святкують 8 березня, єдине підходяще для них свято. Слава воїнам АТО!

    Анонім reply Анонім

    Кажете захищати батьківщину бо так в конституції написано ,так там написано там, багато чого написано тільки це все не виконується самою державою . Що може держава дбає про своїх людей, коли люди потрапляють в лікарню бо ,якщо у тебе немає грошей то до тебе ніхто не підійде.А так звана "безкоштовна освіта" ,коли батьки остані гроші здають на школу(вікна,двері і таке подібне) чи забаганки вчителів . А ціни на ліки кожен круте ,як хоче так і ціну ставить,а ціни в магазинах хто, як хоче так і ставе ,а з курсом долара ,як крутять і ,що де держава ,які дії держави , кого посадили за те ,що у людей фактично вкрали заощадження , кого посадили за розтріл людей на майдані ,де робочі місця ,де процвітаючі заводи ,де розвиток села . Тільки якщо мобілізація починається  так держава починає "цікавитися" людьми,а коли немає мобілізації так виживай за 1200 грн, як хочеш .

    Анонім reply Анонім

    до чого тут конституція? ти батьків і дітей захисти. БО як прийдуть сюди, то уже пізно буде. Добре, що не усі такі як тут люди...  не українець ти

    Анонім reply Анонім

    Не подобається наша держава, можете тихенько втекти до Польщі, ще встигнете до початку мобілізації.

    Анонім reply Анонім

    Повірте так буде краще в 100 разів  поїхати в Польщу заробити гроші показати дітям і дружині світ.А не тоді коли жінка памперс надіває бо ноги відірвало і головне за що бо 450 бугаїв при владі на кнопки тиснут я піду тиснути на кнопки а вони нехай автомат через плечо і вперед на фронт.Якби моє бидло посунуло захищати золотий унітаз я б сказала щоб ти там здох тоді зразу взяти пояс шахіда і валити у верховну раду

    igor golovko reply Анонім

    Стояти живою мішенню це не захист.

    Анонім reply igor golovko

    Ігор головко -100%

    Анонім reply igor golovko

    а що краще здати країну?

    Анонім reply Анонім

    Ніхто не каже ,що треба здавати країну просто треба речі називати своїми іменами тобто ,що у нас війна ,а не АТО , що як що воювати значить треба щоб всі працювали на оборонку країни ,а не так ,що одні воюють а інші пиво глушать ,треба відновлювати заводи,сільське господарство ,щоб поповняти бюджет ,а значить зміцнювати оборонку .

    David Starr reply Анонім

    А ти ще досі віриш у її незалежність? Вона вже здана давно.

    Анонім reply igor golovko

    Ага ще ті так звані "переговорщики" договоряться в Мінську щоб автомати скласти ,а лугандону всі ті переговори тільки благодать, бо можна накопичити силу ,а потім робити котли поки наше керівництво буде думати чи підтягувати техніку.Вже догралися ,що москальня підягнула так близько засоби радіоелектроної боротьби ,що наші військові не можуть запускати безпілотніки.

    David Starr reply Анонім

    Оце налякав - заборонити святкувати день захисника! Певно вже й спати від сорому не будуть.

    Анонім reply Анонім

    Ну й іди і "захищай"!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up