З Росії приїхали танки та БТРи

З Росії приїхали танки та БТРи
Росія готує повномасштабне вторгнення, каже активіст Роман Бурко. З Росії в Україну і справді 12 червня заїхала зайшла колона бойової техніки, повідомляє аваков але частину колони знищили.

Про вторгнення агресора в Східну Україну повідомляв у своєму facebook координатор мережі волонтерів, які прослуховують канали переговорів сепаратистів Zello Роман Бурко.

"Структурний аналіз інформації з відкритих джерел і закритих каналів Zello терористів дозволяє попередньо дати невтішний прогноз про можливість швидкої повномасштабної ескалації конфлікту з РФ", - пише він і уточнює, звідки заходитимуть ворожі танки.

Те, що через захоплені терористами пункти пропуску на кордоні З Росії в Україну пройшла колона військової техніки з БТРів, танків і броньованих автомобілів повідомив 12 червня на брифінгу і голова МВС Арсен Аваков.

на відео цей коментар із 9.15 хвилини:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

"З боку Російської Федерації, зокрема в районі Дякового, іде проникнення колон через захоплені терористами пункти пропуску", - цитує слова міністра "Українська правда".

За його інформацією, "через ці пункти зафіксовано проходження колон з БТРами, автомобілями, в тому числі броньованими, з артилерійськими знаряддями".

"У четвер ми спостерігали три танки, які, за нашими даними, пройшли через кордон і перебували зранку в Сніжному. Після чого два з них рушили у напрямку до Горлівки. Вони були атаковані нашими збройними силами. Йде бій", - розповів Аваков.

За його даними, "частина цієї колони знищена".

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Давим і давим ту погань, а вона все лізе і лізе. пропагнда - страшна сила... Боюсь, що це початок повномасштабного конфлікту...
  • Anonymous

    Знову починається кримський сценарій коли спочатку машини даї супроводжували ворожу військову техніку ,а потім зявилися "зелені чоловічки " .Я впевнений ,що якщо президент не введе військовий стан ,не перекриє кордон то у нас буде то саме ,що і в Криму . Це ж треба було допустити щоб ворожа техніка їздила по території України це просто п....ц .Ну відомо де проблемні місця ,де захоплені пункти пропуску ,відомо і то ,що їх захопили для створення кодидору ворожої військової техніки, для бойовиків і таке подібне . Пора вже проснутися і зрозуміти ,що в країні іде повномаштабна війна і тут треба вже стягувати всю армію бо є зовнішне втручання .
  • Anonymous

    Бля , чому кордон не оточений выйськами . Де той Порошенко куда він дивиться .Пора розуміти ,що миром там ситуація не розрулиться бо треба спочатку повністю перекрити кордон військами ,авіація повинна бути в повітрі 24 години на добу . І нех... спостерігати за ворожими колонами поки вони не розповзлися по містам їх треба з повітря нищити . Треба було голосувати за Ляшка той би діяв рішуче і дав би чортів тим всім сепаратиста-терористам .
  • Anonymous

    черговий висер від Авакова, міністра facebook Росія готує повномасштабне вторгнення... "У четвер ми спостерігали три танки... ну це смішно Виникає питання - на кого розрахована ця низькопробна дезінформація українських ЗМІ ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:11 На Тернопільщині 15 і 16 травня аварійно відключатимуть електрику. У кого і де не буде світла? 21:00 Якщо буде дефіцит: графік відключення електрики на Тернопільщині 13-19 травня 20:03 На Тернопільщині відкрили будинок для внутрішньо переміщених осіб: які умови та хто зможе поселитися photo_camera 20:00 Кинув коледж і підписав контракт з тернопільською артбригадою Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 19:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника Віктора Безпалого, який вчиться ходити після поранення 18:01 То був стрес на ціле село: де зараз справа загибелі у ДТП двох людей, авто яких «зім’яло» під автобусом 17:30 Усіх споживачів Тернопільщини просять обмежити споживання електроенергії (ОНОВЛЕНЕ) 17:00 21—24 травня на Східному і Дружбі будуть тимчасові незручності з водопостачанням 16:38 Передали нашим тернопільським тероборнівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:00 Померла студентка ТНПУ 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 15 травня 15:00 У Тернополі виходили дівчинку, вагою 800 грамів play_circle_filled 14:00 «Контінентал» завершив посів ярих культур та посадку картоплі (новини компаній) 13:11 У Тернополі від каналізації відключені 45 квартир 12:30 На Чортківщині зіткнулися легківка і вантажівка 12:00 Ваш автомобіль – наша турбота! Автосервіси та СТО Тернополя.(партнерський проєкт) 11:50 В аварії з двома Тesla та Тойотою постраждали два водії 11:15 На вулиці Сагайдачного висадили квіти: який вигляд мають клумби photo_camera 10:45 На Тернопільщині син морив матір голодом, аби та віддавала пенсію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up