Партнер рубрики Події

Усіх споживачів Тернопільщини просять обмежити споживання електроенергії (ОНОВЛЕНЕ)

Усіх споживачів Тернопільщини просять обмежити споживання електроенергії (ОНОВЛЕНЕ)

Енергетики просять всіх споживачів по максимуму економити електроенергію. Навіть невелика економія кожного — це важливий внесок у балансування енергосистеми країни.

За вказівкою диспетчера НЕК  «Укренерго» в Тернопільській області сьогодні, 15 травня, з 16:00 год. до 24 год. вводять в дію графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) для підприємств!

Про це повідомили  в «Тернопільобленерго».

— Вказівки на застосування інших графіків на разі немає, але для того щоб уникнути можливих вимкнень електроенергії, наполегливо просимо споживачів використовувати електроенергію ощадливо, особливо в години пікового навантаження, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Енергетики просять всіх споживачів по максимуму економити електроенергію! 

— Навіть не значна економія електроенергії кожного —  це важливий внесок у збалансування енергосистеми країни, — йдеться у повідомленні. — Дякуємо споживачам за ощадливе використання електроенергії!

На зображенні може бути: карта та текст

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що напередодні по всій Україні запроваджували аварійні відключення електроенергії.

Так 15 травня на Тернопільщині з 6:40 до 09:00 диспетчерський центр «Укренерго» застосував контрольовані аварійні відключення для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України. На Тернопільщині без електропостачання були 40 521 споживач, 155 н.п., в тому числі – 119 частково. Причина – збільшення дефіциту електроенергії внаслідок зростання споживання через похолодання на тлі наслідків російських обстрілів. 

Довідка

 

Читайте також:

По всій Україні запроваджують аварійні відключення електроенергії

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Світлана Кухта

    А ті ресторани, заклади відпочинку,що рекламують ,запрошують до себе святкувати урочисті події ,вони теж економлять електроенергію?  Чи це стосується тільки простого люду,щоб лишній раз не увімкнули чайник чи пральну машину?
  • Vasyl Byrakovskuj

    Це кажіть великим холдингам а не простому людові
  • Ігор Яворський

    Тобто, приватні підприємства з державним обслуговуванням бояться, що під час війни мало продадуть за  кордон?

keyboard_arrow_up