Партнер рубрики Події

На конкурс "Білі і пухнасті": Ася

На конкурс "Білі і пухнасті": Ася
Любов Миколаївна Синютка:

- Наша улюблениця – Ася – гарна, біла і пухнаста киця. Але любимо ми її не тому, що вона красуня, а тому, що вона „наша киця”. Коли моя донька принесла за пазухою пальто до нас додому це кошенятко – воно було таке маленьке і беззахисне, лякалося кожного шурхоту та щохвилі шукало свою маму.

Відео дня
>Вночі мені доводилося брати його у ліжко, бо воно плакало і шукало тепло і захист, який звикло отримувати від мами-киці. Та з часом Ася підросла, освоїлася в квартирі, відчула себе хазяйкою і почала показувати свій норовистий характер – перевіряти на міцність карнизи, штори, шпалери, дивани і нашу нервову систему.

Та хіба на неї можна ображатися? Вона так кумедно стрибає і бігає квартирою, то шукає „мишку”, то засідає за синичками, яким ми вішаємо сало на балконі. Щоранку вона чекає, коли я прокинуся і просить лапкою, щоб почухати їй шийку і похвалити, яка вона гарна киця. А якщо ми приходимо з роботи втомлені, вона так заглядає в очі, наче хоче запитати: „Ну що, був важкий день?”.

Коли ми хворіємо, вона нас лікує, притуляючись до місця, яке болить.


Усе це так гріє душу і серце! Хоча про котів і говорять, що вони „гуляють самі по собі”, ми знаємо і відчуваємо їх любов. Вони дарують нам своє тепло і вірність, свою любов і відданість. І ця любов – на все життя. Давайте будемо їх любити – усіх. Білих, чорних, кольорових, пухнастих та гладкошерстних. А ще тих, котрі живуть на вулиці і не завжди знають, якими добрими до них можуть бути люди. Даруйте добро та любов, щоб світ довкола нас став кращим.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up