«Релакс-ресторація Каруна” пригощає... (новини компаній)

«Релакс-ресторація Каруна” пригощає... (новини компаній)
Концепція “Здоров'я” у кожній страві, тема комфорту та затишку у кожній деталі інтер'єру, приємний персонал та унікальні пропозиції — усе це лише невеликий перелік тих неповторних можливостей, котрі пропонує ресторація своїм клієнтам.

Ресторація “Каруна” - місце, де на диво гармонійно поєднані такі стилістичні напрямки, як: невимушена молодіжна атмосфера PUB, та ніжна романтична тематика. Відвідувачам представляється вибір місць у двох залах закладу, в залежності від настрою, вподобань чи кількості людей у компанії.

Усі художні деталі витримані в стилі “декупаж”, що перетворило навіть найбільш звичні у побуті речі, в оригінальні художні творіння. Ще однією родзинкою закладу - є унікальні антикварні меблі. Старовинні деталі зазнали нового переродження, опинившись у стінах “Каруни” та надали атмосфері ресторації досі незнаного незабутнього забарвлення. Незважаючи на свою довгу історію існування (а деяким із деталей інтер'єру уже понад 100 років), вони бездоганно доповнюють загальну ідею закладу.

Відвідувачі релакс-ресторації “Каруна” також мають нагоду насолодитись звучанням якісної “живої музики” в стилі джаз-фольк у виконанні популярного гурту “Brio”.

Відео дня

“Наша ресторація — втілення сімейної мрії у життя, тому що ми продумали кожну деталь, особисто займались художнім оформленням залів, пошуком старовинних скриньок та комодів.” - розповідає власник Христина Сапуцька.

Кулінарні пропозиції “Каруни” є вишуканими та простими водночас, у кожній страві, котру бажають скуштувати відвідувачі, витримана ключова позиція ресторації - “Їжа повинна бути здоровою”, тому головною технологією, яку використовують під час приготування страв — є поєднання традиційності та новітності рецептури із зберіганням усіх поживних елементів продуктів.

Меню, яке пропонує ресторація — є відтворенням кращих страв української та європейської кухні, тому віднайти свою “улюблену страву” тут зможе кожен відвідувач.

Лише тут, клієнти мають змогу скуштувати смачну домашню випічку, неймовірно великий вибір десертів та кондитерських виробів. У “Каруні” відвідувачам представляється унікальний “живий хліб”, який випікається згідно кращих старовинних рецептів (такий хліб виготовляється на основі житньої закваски,без використання дріжджів). Також заклад пропонує неймовірний асортимент вареників, приготованих на пару. Скуштувати страву можна із вишнями, з домашнім сиром, з маком, з гречкою, з капустою, з картоплею та грибами та іншими видами начинок.

Релакс-ресторація пропонує великий вибір морозива власного виробництва, яке славиться не лише своїми неперевершеними смаковими властивостями, але й ціннісними якостями для здоров'я споживачів. Асортимент морозива представлений надзвичайно великим переліком: ванільне з шоколадом, шоколадно-кавове, ягідне, кокосове, з творогом та сметаною, з маком та медом, морозиво фітнес-off, а також багатьма іншими видами “солодкого холодного задоволення”.

Напої закладу теж вражають відвідувачів своєю оригінальністю. Саме в “Каруні” можна скуштувати розчинні фіто-напої з органічної продукції, які відновлять запас ваших сил та енергії. Колектив ресторації самотужки формував трав'яні букети із м'яти, меліси, чебрецю та лаванди, чай із яких, можуть сьогодні куштувати відвідувачі ресторації.

Релакс-ресторація “Каруна” пропонує своїм відвідувачам також святкування корпоративних вечірок, весілля, дитячих свят та інших заходів, до тематики яких, будуть обрані цікаві розважальні програми (танцювальні групи, ансамблі різноманітної музики та ін.). Тут можна смачно пообідати (комплексні обіди від 18 грн.) чи замовити їжу в офіс або додому.

Завітайте у релакс-ресторацію “Каруна”, відкрийте для себе місце, де смачно, корисно, а ще й зовсім недорого.

Каруна чекає на Вас!

Релакс-ресторація «Каруна», просп.Ст.Бандери, 50, тел. 066 21 88 185, 098 803 23 22

Графік роботи: 11.00 - 23.00 без вихідних

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up