Молодий чоловік обікрав підвал і хотів втекти на чужих "Жигулях"

Молодий чоловік обікрав підвал і хотів втекти на чужих "Жигулях"
Хтось заробляє на прожиття важкою працею, а хтось шукає легких способів заробітку. Саме до останніх належить 24-річний уродженець Гусятинщини.

Через любов до чужого майна чоловік вже одного разу потрапив на лаву підсудних. Та Феміда була поблажлива до молодого чоловіка – за скоєні крадіжки його засудили до умовного покарання.

Після цього молодик влаштував особисте життя – познайомився з жителькою Зборова та переїхав до неї жити. Аби забезпечити нову сім’ю, почав працювати на будовах. Та чи недостатньо заробляв, чи то старі звички далися взнаки, невдовзі знову почав красти.

За наживою вночі поліз до підвалу однієї із багатоповерхівок райцентру. Досередини проник, розбивши невеличке вікно. Звідти виніс різні інструменти та декілька пляшок горілки. Та пішки йти не захотів, вирішив поїхати на чужих «Жигулях», які стояли в дворі багатоповерхівки. Довго вовтузився, та все ж відчинив машину. Тільки завести двигуна ніяк не вдавалося. Один із жителів багатоповерхівки помітив зловмисника і зателефонував до міліції. Правоохоронці відреагували на повідомлення оперативно – злодія взяли «на гарячому».

Відео дня

Тепер за вчинене 24-річному чоловікові доведеться понести покарання. Йому інкримінують дві статті Кримінального кодексу України: замах на крадіжку (ч.1ст.15 ч.3 ст.185 ККУ)  та замах на незаконне заволодіння транспортним засобом (ч.2 ст. 15 ч.1 ст. 289 ККУ). Триває досудове розслідування, повідомляє СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up