Партнер рубрики Події

Автор бренду Тернополя отримає 30 тисяч гривень

Автор бренду Тернополя отримає 30 тисяч гривень
Промоційний бренд міста планують створити у Тернополі. Цей логотип має бути впізнаваним і передавати дух міста. Наразі у міськраді шукають фахівця, який розроблятиме цей бренд.

Його ім'я оголосять 31 липня, повідомила начальник відділу стратегічного планування та маркетингу управління стратегічного розвитку міськради Тетяна Височанська. Прийом заявок на участь у цьому конкурсі тривав до 28 липня.

- Для нас дуже важливо обрати професіонала, - каже пані Височанська. – Тож учасники конкурсу заповнили анкети, де потрібно було вказати досвід роботи по брендуванню, подати рекомендації клієнтів та власне показати свої роботи.

На конкурс зголосилися 15 учасників, з яких робоча група обере кращого. Він отримає винагороду – 30 тис грн. Потім цей фахівець разом із робочою групою працюватиме над концепцією бренду міста. Її винесуть на розгляд громадськості. Коли концепція буде затверджена дизайнер продовжить роботу. До слова, винагорода буде нарахована переможцю лише після остаточного затвердження бренду міста.

Відео дня

Нагадаємо, це вже не перша спроба мерії створити логотип для міста. Такі конкурси уже проводили  вже у 2008, 2011, 2013-му роках. За логотипи навіть голосувала громадськість, проте результату так і не було. Тетяна Височанська погоджується, що попередні конкурси були неефективними і перетворювались на трату часу та коштів.

- Тепер ми порадились з іншими містами, - Львовом, Кривим Рогом, які вже мають свої логотипи, - каже вона. - І хочемо працювати із професіоналом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Рома

    Нарешті. Бо інші міста мають, а Тернопіль пасе в тому задніх. Добре, що міська рада розміє потребу розвитку міста в туристичному напрямку!

    Sammer reply Рома

    2-й варіант "бренду" - бензопила і зрізані ялинки. Напис на бензопилі напрошується із контексту....
  • 1

    ндл пнх! як вам такий бренд? пропоную безкоштовно
  • Sammer

    "Бренд" Тернополя - це сокира, занесена над сполоханим деревцем.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up