Партнер рубрики Події

Щоб заплатити за газ потрібно вистояти три черги, каже тернополянин

Щоб заплатити за газ потрібно вистояти три черги, каже тернополянин

Прийшовши у “Тернопільміськгаз”, щоб заплатити послуги тернополянину довелось вистояти у трьох різних чергах. З такою скаргою у редакцію “20 хвилин” звернувся Ярослав Кукурічка.

- Пішов я платити за газ, поставили мене в одну чергу, щоб я дав показники, - розповідає  чоловік. - Потім мене відправили в другу чергу, щоб мені написали скільки я маю платити. Ну і в третю чергу, щоб уже заплатити. Три різні черги - це як?

У ДП "Газпостач" ПАТ "Тернопільміськгаз" кажуть, що такі незручності виникають через необхідність збору показників.

- Зараз відповідно до нового кодексу “Тернопільміськгаз” збирає показники, -повідомила заступник директора з постачання та обліку газу підприємства Галина Голоюха. - Вони до 5 травня повинні їх зібрати і передати нам. Тоді ми нараховуємо за спожиті куби. І тому так вийшло, що людина в одну касу подає показник, в іншій дізнається скільки нарахували, а в третю заплатити. 

Відео дня

Читайте також: Цієї зими українцям грітися буде вдвічі дорожче: ціну на газ підняли до 6,9 грн за куб

Показники лічильників для населення можна подавати по багатоканальному телефону: 52-46-95, 52-71-99, 52-63-78, 52-27-30, 52-72-19. Щоб тернополянам було легше додзвонитись, він працюватиме з 8.00 до 20.00.  Для пoдaчi пoкaзiв зa cпoжитий гaз тepнoпoляни мoжyть cкopиcтaтиcя i iншими мoжливocтями. Зpoбити цe мoжнa бeзпocepeдньo y вiддiлi poзpaхyнкiв нa вyл. Митpoпoлитa Шeптицькoгo, 20, пoдaти cвoї дaнi чepeз iнтepнeт нa caйтi gazpostach.te.ua, зa дoпoмoгoю cepвicy eps.te.ua, зa дoпoмoгoю cпeцiaльних cкpиньoк aбo чepeз тepмiнaл "Пpивaт Бaнкy". 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Денис Хілініч

    показники через інтернет, а плачу на Укрпошті, проблем не мав роки три.
  • Анонім

    eps.te.ua - подати показник

    oplata.te.ua - оплатити.



    Займає 5хв часу. Треба мати карточку для оплат. Можна безкоштовно відкрити.



    Як нехоч - іди і стій в чергах
  • Анонім

    Пишіть перевірену інформацію, телефон 51 95 95 не працює до 20 год і показів не приймає... лише надає інформацію про нарахування, пільги і субсидію...
  • Анонім

    А там взагалі бардак . Я сам ходив лічильник реєструвати ,то це взагалі п....ц такі черги ,що тянуться аж до дверей ,а який шум там стоїть . Саме головне мало інформації де ,що знаходиться .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up