Партнер рубрики Події

Що бажають тернополяни енергетикам до їх професійного свята

Що бажають тернополяни енергетикам до їх професійного свята
День енергетика відзначають 22 грудня. З нагоди професійного свята тернополяни висловили їм свої привітання. Проте не всі жителі міста були налаштовані привітно.

Коли кореспондент 20minut.ua запитувала у людей, що вони хочуть побажати енергетикам у їхнє професійне свято, то у відповідь лунали не лише привітання, а й обурення.

- Ну та точно, вони нам світло вимикають, а я їх вітати буду, - обурено відповів чоловік і пішов.

Проте крім негативно налаштованих були й такі, які з розумінням ставляться до ситуації з виключенням світла і вважають, що самі енергетики не винні в цій кризі.

Відео дня

- Не можна так негативно до людей, у них сьогодні свято, - каже тернополянка Ірина Перець. - Процвітання їм і успіху у своїй справі.

Що ще тернополяни бажають енергетиками дивіться на відео. 

А що побажаєте енергетикам ви? 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    З'їсти лампочку і подавитись нею
  • Анонім

    Вимкнення світла це звичайно жахіття, та дурять народ не енергетики. Тож бажаю людям здоров"я і благополуччя, а ще - мирного неба.
  • Анонім

    Головне, що хочеться побажати, - не дуріть народ "енергетичною кризою". Донбас відключений, Крим відключений, у обласних центрах заводи-фабрики не працюють - звідкіля криза?! Бажаємо не дурити народ і не напружувати ситуацію  Бо та бабуся в селі нічим не заслужила, щоб її старенький холодильник згорів від цих державних експериментів...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up