Партнер рубрики Події

З 18 січня у школах карантин

З 18 січня у школах карантин
З 18 січня тимчасово буде припинено навчання в загальноосвітніх та початкових школах, гуртках, ліцеях та позашкільних установах у зв’язку з підвищенням рівня захворювання на ГРВІ. Також буде обмежено проведення масових заходів в місті.

Окрім того, з резервного фонду будуть виділені кошти для експрес-діагностики грипу та забезпечено проведення вакцинації. Перевізники зобов’язані дотримуватися графіку руху з метою недопущення скупчення людей та їх переохолодження на зупинках, а у салонах громадського транспорту будуть розміщені листівки та плакати щодо профілактики грипу.

Ректорам вищих навчальних закладів рекомендовано терміново організувати проведення профілактичних щеплень проти грипу груп ризику, а також інформувати відділ охорони здоров’я та медичного забезпечення про проведення щеплення проти грипу студентам та працівникам.

Окрім того, у місті буде забезпечено масковий режим як захід перед епідеміологічного періоду у сфері обслуговування населення (торгівля, громадський транспорт, аптечна мережа, вокзали, пошта, банки, каси, заклади культури і т.д.)

До слова, протягом тижня представники санепідстанції будуть проводити моніторинг епідеміологічної ситуації у Тернополі, повідомили в міській раді Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Гість

    Взагалі, я за те, щоб призначити такий карантин, як робила колись тюлька, тільки не на три тижні, а на два, би він реально допоміг, а то в деяких областях (на приклад, Вінницькій, Донецькій і, здається, Запорізькій) уже помирають люди від грипу!!

    А ще - поважаю Тернопіль за те, що офіційно назвали  карантин карантином і закликали до реальних заходів проти поширення грипу, а не так як у нас в Вінниці...
  • Анонім

    Це їм за те шо канікули були лише до 11 січня!!! Ура !!!
  • Діонісій

    "в місті буде забезпечено масковий режим"  сьогодні пройшов по аптекам на Дружбі, ні в одній з семи аптек масок немає, кажуть, що не завозили вже два тижні.

    Анонім reply Діонісій

    Тільки повні неучі і тупаки можуть думати, що створивши маскою вологе середовище біля носа-рота, можна захиститися від чогось....

    Діонісій reply Анонім

    особисто я, користуюсь маскою, коли заходжу в аптеку. а на вулиці хто ходе в масках то так.
  • Анонім

    А як щодо садочків?

    Nataliya Diduch Nataliya Diduch reply Анонім

    А що садочки? працюють.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up