Міліціонер збив 19-річного Миколу і залишив на дорозі помирати (ОНОВЛЕНЕ)

Міліціонер збив 19-річного Миколу і залишив на дорозі помирати (ОНОВЛЕНЕ)
19-річний Микола Брегін зі Стриївки Збаразького району загинув у аварії 8 липня між 2.00 і 3.00. Хлопця ховають сьогодні, 9 липня. Рідні Миколи підозрюють у його смерті правоохоронця. Він, як стверджують рідні, збив хлопця на дорозі, і втік з місця аварії.

- Ця аварія сталася на дорозі  між селами Стриївка та Киданці, - повідомив начальник сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Басиль Барановський. - Слідчо-оперативна група встановила, що водій невідомого автомобіля здійснив наїзд на чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння лежав на дорозі. Водій із місця пригоди втік, його розшукують. На місці знайшли уламки від автомобіля. 
До слова, мама загиблого - онкохвора і зараз готується до операції, батька у нього немає. У редакцію звернувся родич хлопця Ярослав Радзіх. Він побоюється, що розслідування справи гальмуватимуть, а винного не покарають. 
- Ми будемо добиватися, аби він відповів за смерть Миколки, - каже чоловік. 
Він додає, що у ніч, коли сталася трагедія, Микола їхав на мотоциклі до дівчини у сусіднє село Киданці. Потім він зателефонував дівчині і сказав, що мотоцикл заховав у посадці, бо не має на нього водійського посвідчення, і вертається пішки додому. Адже за ним, начебто, ганяється міліція. Після цього зв'язок із Миколою пропав. Його тіло знайшли на дорозі його друзі, які поверталися з Киданців. По дорозі вони зустріли машину, за кермом якої був правоохоронець. Він, як підозрюють тепер друзі та рідні, і збив Миколу. Ярослав Радзіх називає і прізвище цього чоловіка, який працює дільничним інспектором. Як стверджує пан Радзіх, сам міліціонер вже приносив матері покійного хлопця гроші на похорон, а його родичі приходили з грішми до бабусі хлопця. 
- Проте грошей ніхто не взяв, - каже Ярослав Радзіх. – Нам потрібна правда. 

В міліції вже підтвердили, що підозрюваний у аварії - їхній працівник. Його вже звільнили з органів внутрішніх справ, повідомив начальник відділу зв'язків із громадськістю обласної міліції Сергій Крета. 
- Міліціонери оглянули місце події і виявили сліди волочіння тіла по проїжджій частині дороги, уламки  від бампера автомобіля, - розповідає він. - Вже через годину на одному із нежилих господарств знайшли автомобіль із пошкодженнями, характерними для ДТП. Водія ж легківки розшукати не вдалося. Міліціонери перевірили базу даних транспортних засобів і встановили, що машина належить працівникові одного із райвідділів внутрішніх справ.
 За декілька годин до правоохоронців прийшов власник  авто, продовжує пан Крета.  Він зізнався, що дійсно керував цією машиною і вчинив наїзд на чоловіка, що, за його словами, лежав на проїжджій частині дороги. Як пояснив, залишив місце аварії, бо злякався.
 
Даний факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 "Кримінального Кодексу України" – "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження". Досудове розслідування по цьому кримінальному провадженні проводить прокуратура області.

Детальніше про всі обставини аварії читайте в газеті "RIA плюс" за № 29 від 16 липня. 

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    нр
  • Anonymous

    Авжеш можливо у нас мусори продажні поци яким завжди мало
  • Anonymous

    таке можливо сильно побили потім щоб скрити сліди злочину переїхали!!!
  • Anonymous

    завтра буде страйк в тернополі..... пишуть таке тому що підкуплено тим міліціонером
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up