У смертельному ДТП у Польщі були жителі Тернопільщини (ОНОВЛЕНЕ)

У смертельному ДТП у Польщі були жителі Тернопільщини (ОНОВЛЕНЕ)
Кількість загиблих українців у жахливій ДТП у Польщі за участю рейсового автобуса із Івано-Франківська до Варшави зросла до шести осіб. Серед пасажирів того автобуса були і жителі з Тернопільської області, повідомили 20minut.ua в посольстві.

 Про загиблих у ДТП повідомляють у прес-службі Кабінету міністрів України.
"Три людини загинули на місці, ще три - згодом у лікарні. Зараз госпіталізовані 22 українці. Вони потребують негайної допомоги лікарів. Із постраждалими працюють психологи", - йдеться у повідомлені.

Учасниками аварії були і жителі Тернопільщини. Проте їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує. Про це повідомила 20minut.ua консул посольства України в республіці Польща, в.о. керівника консульського відділу Світлана Криса.

- Це двоє чи троє людей. Всі вони - живі та здорові, - каже вона. – Їх безкоштовно доставили до Варшави. І далі вони продовжили свою дорогу. Люди їхали хто куди. Одні - на роботу, інші в гості. 

 

Відео дня

оновлено 28.07.2015:
Завдяки читачам 20minut.ua, ми дізналися, що в тій злощасній ДТП наші земляки таки постраждали. Ми перевірили дану інформацію і вона підтвердилась.

У тій ДТП в Польщі отримали травми двоє пасажирів автобуса, які є жителями села Костільники Бучацького району. Про це 20minut.ua повідомили у Бучацькій райдержадміністрації,

- Двоє мешканців Костільників зараз перебувають у лікарні в Польщі, - повідомила керівник апарату райдержадміністрації Марія Слободян. - У жінки травма голови. А у чоловіка похилого віку травмована грудна клітка. Він зараз у реанімації.

Довідка

Для отримання додаткової інформації родичі постраждалих громадян України можуть звертатися до Посольства України в Республіці Польщі за номером телефону (00 48) 698 608 837, або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України за номером (044) 238 16 57.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Іншого водія загребли пограничники за перевезення сигарет,от тобі маєш...
  • Олег Романенко

    "Учасниками аварії були і жителі Тернопільщини. Проте їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує. - Це двоє чи троє людей. Всі вони - живі та здорові, - каже вона. – Їх безкоштовно доставили до Варшави. І далі вони продовжили свою дорогу. Люди їхали хто куди. Одні - на роботу, інші в гості.



    Тобто?! В в цьому ДТП постраждав мій дядько. Він з Бучацького району. Зараз в реанімації на штучній вентиляції легень.
  • Анонім

    Колись за совітів навіть на рейсі до Львова чи до Заліщик на Ікарусі було два шофера,їден їхав туда,другий назад,бо дбали про людей,а теперка нікому то не тре
  • Nat Tan

    Це вам результат заробітчанства водіїв мало бути двоє а був один втомлений безпечніше їхати від туроператора там зовсім інший підхід і до шоферів і до автобуса шофер просто заснув я впевнена що там стовідсотково не було облаязкового нічного простою автобуса не менше 8 год перепочинку рейсові перевезення з України закордон дуже небезпечні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up