Комунальникам віддали заборговані 120 тисяч після втручання прокуратури

Комунальникам віддали заборговані 120 тисяч після втручання прокуратури
Прокурорська перевірка встановила, що начальник КП МШЕД впродовж кількох місяців безпідставно не виплачував заробітну плату понад 100 працівникам очолюваного ним підприємства. При цьому посадовець витрачав кошти на сплату рахунків, які не є першочерговими

 

За активної позиції прокуратури працівники отримали понад 120 тис. грн. заборгованої зарплати

  • Керівник підприємства виплатив заборговану заробітну плату усім працівникам за наслідками розслідування Тернопільським прокурором з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері кримінального провадження, - повідомили у прес-службі прокуратури області.  

Прокурорською перевіркою встановлено, що начальник одного з комунальних підприємств міста Тернополя, яке надає послуги з ремонту шляхово-мостового господарства, упродовж грудня 2013 року-січня 2014 року безпідставно не виплачував заробітну плату понад 100 працівникам очолюваного ним підприємства.  При цьому посадовець витрачав кошти підприємства на сплату рахунків, які не є першочерговими.

Відео дня
> Як наслідок, перед майже 100 робітниками виникла заборгованість у розмірі понад 120 тисяч гривень.

  • За даним фактом Тернопільським прокурором з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 175 КК України - невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат, - пояснили у прес-службі прокуратури області.

Під час розслідування зазначеного провадження керівник підприємства виплатив заборговану зарплату усім працівникам.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up