На Тернопільщині жінка закликала Путіна ввести війська

На Тернопільщині жінка закликала Путіна ввести війська
Кременчанку притягнули до кримінальної відповідальності за публічні заклики до зміни меж території та державного кордону України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Тернопільській області.

Прокуратура області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жительки міста Кременця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.110 КК України, тобто за фактом публічних закликів з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку встановленого Конституцією України.

   У суді доведено, що у березні 2014 року, у період збройної окупації Російською Федерацією частини території України – АР Крим, у кременчанки виник злочинний намір, спрямований на публічні заклики до зміни меж території України.
    Усвідомлюючи протиправність своїх дій, жінка поширила через Інтернет публікацію під назвою: «Путіну Володимиру від Кременця, Тернопільська область», у якій публічно закликала до насильницької зміни меж території України на порушення порядку, встановленого Конституцією України.
    В подальшому, вона опублікувала на сайті м. Кременця Тернопільської області звернення під назвою: «А может Крым даёт нам пример?», у якому закликала читачів підтримати порушення територіальної цілісності і недоторканості України, так як це було зроблено Російською Федерацією з невід’ємно складовою частиною України – Автономною Республікою Крим.
   Протиправну діяльність зловмисниці викрили працівники УСБ України в області. У суді обвинувачена повністю визнала свою вину та щиро розкаялася у вчиненому.
    Вироком Тернопільського міськрайонного суду від 11 червня 2015 року жительку Кременця визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.110 КК України, затверджено угоду між прокурором та підозрюваним про визнання винуватості та призначено покарання у вигляді 1 року обмеження волі, умовно, з іспитовим строком 1 рік 6 місяців.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Я в шоці країна на порозі дефолта а в них крім ато нічого в голову не лізе. Ми без Росії нічого не варті, газ, нафта. В нас крім голої сраки нічого нема
  • Анонім

    Нічого дивного правосєка садити не можна а бабцю без проблем.
  • Александр Пономарёв

    Путин геть
  • Анонім

    Провокатор! Не умовний. а реальний строк !!!!! Такі не розкаюються, а йдуть у підпілля, що значно гірше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up