Партнер рубрики Події

Є 5 суміжників, які не погоджують масив для АТОшників, - Ружена Волянська

Є 5 суміжників, які не погоджують масив для АТОшників, - Ружена Волянська

Процес виділення 84 га землі для учасників АТО у Тернополі призупинився на одному з етапів: є люди, які проти нового масиву на вул. Львівській. 

- Ми розмовляли з начальником міського відділу земельних ресурсів Віктором Кібляром, - розповідає керівник ГО Ружена Волянська. - За його словами вся документація по землі по вулиці Львівській на даний момент перебуває в Головному управлінні Держгеокадастру Тернопільської області, де проходить процедуру затвердження. 
Одним із етапів передачі землі є погодження суміжників, що вони не проти масиву для бійців АТО. А зараз виникла проблема з кількома суміжниками.

- Проблема у тому, що є 5 суміжників з ділянкою для учасників АТО, які ухиляються від підписання погодження меж масиву, - пояснює пані Волянська. - Якщо у найближчий час не буде завершена дана процедура, ми особисто будемо дивитись в очі цим людям. І нам цікаво чому вони відмовляються стати сусідами з захисниками нашої Вітчизни.
Тому наразі АТОшники очікують вирішення проблеми з суміжниками.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег Фостяк

    А яка проблема, коли є земельна комісія по вирішенню земельних спорів. Я був колись її головою кілька років підряд і питання відмови, якщо вона була необгрунтованою вирішувалось на другій комісії. Однак рішення не є остаточним, а передбачає, у  разі незгоди звертатись у суд. Ось це уже може зайняти час і не завжди факт що рішення буде на стороні учасників АТО адже комісія не може проводити досудового розслідування. Але, наскільки мені відомо, розглядається ділянка на яку уже було розроблено містобудівну документацію для працівників Академії, це питання проходило слухання з працівниками і тоді жодних питань не виникало. Можливо проблема у чомусь іншому, і тернополян знову вводять в оману?
  • Цебуля Аноній

    Що за дешеві маніпуляції. Які захисники відчизни? Вони за те щоб увірвати собі землю в Тернополі,воюють довше чим були в армії. А війна то триває. Путін в Україні.Мали б совість,"захисники". Хоч би дочекались її закінченнятоді б могли сказати що то їх заслуга)

    Piter Savka reply Цебуля Аноній

    А ти йди там посиди під снарядами, тоді будеш говорити. То не війна і ніхто ті території відвойовувати не збирається.

    Цебуля Аноній reply Piter Savka

    По перше,чого я мапю туди йти. Уся ситуація в корні не правильнапочсинеаючи з довбаного майдану.

    А по друге вони теж під снарядами не сидять

    А по третєце бл*дь цинічно заробляти ділянки таким чином. Або зразу капжи,я йду щоб зщаробити,або не пе.ди що захисник. Заробітчанин. Одних кинули на стройці,ті хреново читали договір перед тим як їхати на схід України

    Piter Savka reply Цебуля Аноній

    А шо поганого є в майдані ?? то шо ми рабами не стали ??

    По друге звідки ти знаєш шо не сидять. Ну хіба що то якісь лєві тіпи які тільки туда поїхали і відмітились, а потім Волянська запропонувала їм угоду - тоді до прокуратури.

    По третє ти там також як йдеш то не зовсім на пікнік, можуть вбити, тому зарібітків з того ніяких - можна поплатитись смертю. А кому ти пропонуєш ту землю дати ? Жирним свиням які вже і так пів Тернополя захапали, хай краще мужики получать ту землю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up