Партнер рубрики Події

Міліціонерам подарували принтер, щоб ті... не брали хабарі


Міліціонерам подарували принтер, щоб ті... не брали хабарі
Лазерний принтер дали тернопільські активісти працівникам міліції 30 січня. Таким флеш-мобом вони вирішили допомогти міліції, яка бере хабарі у вигляді оргтехніки.

До речі, нещодавно на Тернопільщині СБУ затримало слідчого-хабарника, який за закриття справи вимагав принтер за сприяння у закритті кримінального провадження, пов’язаного з вчиненням ДТП. 

- Ми хочемо, щоб даний принтер передали у районне відділення міліції, де власне і була недостача техніки, - каже активіст "Самооборони Майдану Тернопільщини" Іван Ковалик. - Розуміємо, що є величезне недофінансування МВС. Це прекрасно всі розуміють. Якщо є якісь потреби, ми просимо, щоб ви нам говорили про це і будемо допомагати. 

Previous Next

Відео дня

Принтер, який передали правоохоронцям, за словами Івана Ковалика, знайшли за 20-25 хвилин і підприємець надав техніку безкоштовно.

Заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олег Ляхович, який приймав подарунок від активістів, подякував за техніку і розповів, що на сьогоднішній день держава не в силі забезпечити та відновити все функціонування чергової частини міста і обласного апарату. 

- Ні для кого не секрет, що протягом "Ночі гніву" в міському та обласному управлінні було знищено майна близько на 5 мільйонів гривень, - каже пан Ляхович. - Враховуючи дану ситуацію в країні ми розуміємо, що держава не може допомогти. 

Крім цього активісти попросили до 22 лютого провести морально-виховну роботу з працівниками міліції. 

А як ви ставитесь до такого флеш-мобу? Чи потрібно було, на вашу думку, давати техніку міліції?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    По - людськи шкода цього слідчого. Троє дітей, 2 місяці провів добровольцем  в АТО. Якби хотів нажитись - то прінтерами не брав!!! А те що на елементарні потреби по роботі: бумага, огтехніка, розхідний матеріал ніхто не дає ні копійки - це правда. І це так роками!!! Може, поговоримо про корупцію в рядах міліціонерів?!

    Анонім reply Анонім

    І мені його шкода. Якби він  дійсно хотів хабара - то брав би грошима. Я переконана, принтер цільово на роботу. Хто зна, а може він якраз і чесний міліціонер, а хотів своєму відділку допомогти. Просто шлях трішки не правильний вибрав. На жаль в нас так є, через невеличку провину можна полетіти з роботи, прославитись на всю область, А ТИХ, ХТО ГРЕБЕ ГРОШІ "ЛОПАТОЮ", ТИСЯЧІ І МІЛІОНИ ВІДКАТІВ має ПРО НИХ МОВЧАТЬ, АБО ЯКЩО ЩОСЬ І Є- то тільки балаканина (чому про злочини Хоптяна мовчать? І таких прикладів тисячі. ) А тут виявляється ще й на АТО був... шкода ту людину..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up