Партнер рубрики Події

Невідомі з битами спалили циганський табір

Невідомі з битами спалили циганський табір

Про затримання невідомих у редакцію "20 хвилин" повідомили читачі близько 22.00 у вівторок, 22 травня.

- На Микулинецькій біля сервісного центру Toyota затримують хлопців, які розбомбили циганський табір, - повідомили читачі. - Там 12 патрульних авто.

В прес-службі управління патрульної поліції інформацію підтвердили.

- На місце виїхали патрульні для допомоги, - кажуть в управлінні. - Там було дванадцять чоловік, які хотіли розігнати циганський табір. Причетність усіх до правопорушення встановлюють.

Відео дня

Хто спалив циганський табір читайте тут: У Тернополі розгромили та спалили табір ромів
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Nadezhda Osipchuk

    Да достали видно жителей,раз пошла такая фигня.
  • Camilla Guarnieri

    Там були не тільки бити. Я живу неподалік від місця події і було чути постріли пневматичної зброї. На мою думку хлопці правильно вчинили, бо ті цигани, на яких напали в лютому зарізали чоловіка (приблизно 60 років йому було), і місяць тому напали на хлопця, який досі лежить в комі.
  • Anonymous

    Сьогоднішня влада тупо самоусунулась від дуже багатьох проблем. В тому числі і проблеми циган. Замість того, щоб це зробити в законний спосіб, влада просто байдуже спостерігає за тим  страхіттям. Але в суспільстві виникає потреба то вирішити, і суспільство знаходить прості і дієві методи - бити, підпал і т.п. Так найпростіше в такий радикальний спосіб, якщо владі байдуже. І, що найстрашніше, поліція, замість того, щоб навести лад з циганами, затримуючи тих хлопців (що, в принципі, правильно), сама провокує на більш радикальніші дії. Завтра там не бити, там щось конкретніше може статись - сьогодні то, на жаль, не проблема.

    Отже, чекаємо...?

    Микола Савович Островський reply Anonymous

    То нема чого скавуліти шо нас в Європу не беруть. Бо з таким світоглядом, рівнем культури і толерантності - Україна стоїть на одній позиції з Сомалі.
  • Діонісій

    хотіли зробити те, що не може зробити міська влада,  гнати тих наркош, злодіїв і нероб, то паразити. от у людей терпець і урвавсі.

    Микола Савович Островський reply Діонісій

    Може пан знає школи де можуть вчитись діти циган? Чи магазини і офіси в якіх беруть ромів на роботу? Ні? А знаєте ще кому урвався терпець в свій час? Гітлеру! І через от такий український недонацизм і тупих вишиватних рагулів в яких не залишилось нічого людського, на сході війна, Крим сказав остаточне прощавай, а в Європу нас вже не беруть.

    Lyudmila Lyashenko reply Микола Савович Островський

    Я знаю школи де вчаться цигани, але, прошу зауважити що вони вчаться лише по 4-й ЧЕТВЕРТИЙ клас, а далі ні дівчата ні хлопці до школи не йдуть, а допомагають батькам  торгувати наркотою, красти та обдурювати нас, як вони кажуть - лохів. І взагалі, я вважаю що на захист циган стають ті  біля кого вони не живуть і ті хто про них читав лише в газетах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up