Партнер рубрики Події

Реанімобіль везли на Схід і... не довезли

Реанімобіль везли на Схід і... не довезли
Реанімобіль, який був призначений для бійців у зоні АТО, вже довгий час стоїть без діла у Тернополі. До того ж, уже без медобладнання.

- Це авто для бійців передали з Скалацької міської лікарні, - розповідає автомайданівець Ігор Василів. - Спочатку його мали завести у Межигір'я і передати одному із добровольчих батальйонів. Один із наших автомайданівців зараз працює там охоронцем і він розповів, що там базується батальйон "Січ", "Миротворець" та ще один медичний батальйон. Кому саме мали відвезти той реанімобіль - невідомо.

Водій, який мав зробити доставку авто у Межигір'я, каже, що завіз цей автомобільна місце призначення, де передав якомусь командиру якоїсь частини.

- Однак зараз це авто стоїть у Тернополі за ринком "Мотор", - каже Ігор Василів. - Як з'ясувалось, авто було несправне, а майстер, який мав його відремонтувати, каже, що немає ніякого зв'язку з тими людьми, які мали привезти авто. Ще за його словами, медобладнання, яке було у цьому авто переставили у інше. Але відкривати авто чоловік відмовляється. Каже - "яке ви маєте відношення до цього?" Загалом дурдом. 

Відео дня

Наразі автомайданівці намагаються з'ясувати, в який саме батальйон везли авто, чому він зараз у Тернополі і де медобладнання з авто.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    ось так майданівці  охороняють  мижигря  /жирно пристроїлись/

     а  нахрена їм в мижигірї автомобіль , кажись якісь договорняки 100%

     відкривати  недозволяє  , значить  автомобіль ,,,має повернутись    власникам
  • Анонім

    совісті не має, якщо ще хоче хтось на цьому нажитись!нехай там і лікується.
  • Ellaa

    приїхали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up