Партнер рубрики Події

Скільки вартує тир?

  • Шкула Андріко
Скільки вартує тир?
Аби купити зброю, я так розумію, треба пройти навчання та практику в тирі.
А скільки вартує та послуга і де її отримати? Тобто де відбувається «знайомство» з матеріальною частиною зброї, де вправлятися можна, який обов'язковий тренувальний настріл набоїв, які ціни?

Трохи далеки від того, знаю, що можна таку інформацію взгнати в дозвільному відділ, але тут зручніше. Крім того, як показує практика стосунців з державою, орфіційно оголошені витрати значно менші аніж оплата на яву)))

Забігаючи наперед, звернусь до дотепників-кумедників: не пишіть, будь ласка, коменти потипу "їдь в АТО там полстріляєш" чи "йди в військомат, там підкажуть" - то банально і не смішно.


Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Ага забудували той тир що був біля універсаму ..Ідемо в Європу) ...Ше не скоро візьмуть "Варварів" туди  поскоріше треба викорінювати то усе сміття що серед нас
  • Анонім

    наскільки я знаю, в тернопільській обласні немає жодного офіційного тиру, чи стрільбища де цивільна особа може постріляти зі своєї зброї, так щоб прийшов, постріляв заплатив гроші, отримав чек і все. а якщо мати знайомих в міліції, чи серед військових, то думаю що за файний могорич дозволять постріляти в міліцейському тирі, чи в білій на стрільбищі, де ми в 11му класі стріляли.
  • Анонім

    Навчання і видача довідки про вивчення матеріальної частини зброї і правил поводження видається на вулиці Злуки коло Універсаму, там де гаражі. Злуки, 21Д здається, точно не памятаю. Там будинок одноповерховий з білої цегли, з решітками на вікнах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up