Партнер рубрики Події

Субсидії ... зворотня сторона "турботи" влади.

  • Олександр Башта
Субсидії ... зворотня сторона "турботи" влади.
Чому нас так "натхненно годують" субсидіями від влади ?

Для вступу.  Альтернативна думка. 

Коли Вас спочатку просто нагло, цинічно, а головне - без економічних на те підстав, пограбували через курс долара, а вже потім дозволяють Вам "попросити" у влади грошей на життя, то це як по Вашому ? 


А ще от такий розрахунок.
Якщо ті  25 млрд. грн., які з свого панського плеча виділив км Яценюка з благословення самого Порошенка  та скласти з тими "зарплатами" чиновників, які будуть "опікуватись" субсидіями, та додати гроші "зловживання", без яких ну ніяк не обійдемось ... та помножити все це на випромінювання негативу від суспільства  ... 
Може краще і не займатись тими субсидіями ?
Гроші одразу в бюджет та ціни не піднімати ?
Може так буде простіше та ефективніше ?
Я особисто не впевнений в ефективності впровадження таких "субсидій" від влади ПОПи та АПЯ, а вже той негатив в суспільстві, якій вже створюється тими "субсидіями" не виміряти жодними грошима.
Чим більший обсяг "держ". субсидій, тим більше стоїть перепон для нормальної роботи ринку, тим більше зловживань від чиновників , тим більш неефективним буде ринок в задоволенні потреб нашого життя.
Чим більше субсидії, тим нижчий рівень життя людей, субсидії завдають істотної шкоди ринку та перешкоджають повнішому задоволенню наших потреб.
Ну а про рівень нашого життя говорити напевно і не варто ... та і що можна сказати, коли пенсіонери, інваліди мають жити на 35 грн. на день.

 27.03.2015.                            О Башта


 .

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    Стаття ні про що, схоже на піар профана, понаписував які всі фігові, ще й дуже загальними фразами. Ми всі в курсі що в країні попа, минула і теперішня влада обдирають народ, але такими статтями цього не змінити, тупо і смішно.
  • Олександр Башта

    Субсидіями підтримують лише рабів, щоб ті не обурювалися та не вмирали з голоду. Раби владі потрібні, в будь-якому випадку,  будь-якій владі.
  • Анонім

    То на якого чорта було ті майдани робити. Спочатку нароблять а потім соплі жують. Ржали з януковича '' стабільності'' ,бо думали олухи що страшно недоотримують,за ногу до казкового добробуту їх яник тримає. Лишній раз переконався що народ це стадо баранів

    Олександр Башта reply Анонім

    То не народ ... Народу ще як такого немає, є лише насєлєніє території держави України. Народ України лише тільки почав відновлюватись.

    Анонім reply Олександр Башта

    Олександре,народ як ''порода'' певноі територіі це навіть не вчорашній,а позавчорашній день.Тепер світ став тісний,і дуже мобільний. Мозги йдуть за добробутом,читай грішми. Наразі є територіі впливу,з могутньою територією,на яких проживають розумні люди. І решта розумних тянуться туди. Це як раніше люди з села тікали до міста,так тепер хто має голову тікає в передові краіни. Тому Украіні нічого несвітить,як би це не било по поривах  патріотизму. Інтелект тепер править світом
  • Анонім

    Саша.  Як ти надоїв! займись краще чимсь корисним ділом, а не лізь сюди. досі неможу забути твою хамську поведінку перед ОДА.

    Олександр Башта reply Анонім

    Це Ви маєте на увазі мою "хамську" поведінку, коли мене міліція не пускала в приміщення обласної ради ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up