Партнер рубрики Події

Тернопільська молодь вимагає допомоги від світу


Тернопільська молодь вимагає допомоги від світу
Близько півсотні студентів та небайдужих тернополян 26 січня вийшли на Театральний майдан з плакатами "Я Україна?" та заклеїли собі рот скотчем. Усе це - в знак протесту проти мовчання та байдужості світової спільноти до подій в Україні.

- Акція називається "Я Україна?", не зі знаком оклику, а саме з знаком запитання, - каже голова ГО "Молодіжне об'єднання "Файне місто" Василь Томчишин. - Адже світ занадто довго мовчить стосовно тих подій, які відбуваються в Україні. Згадаємо теракт, який стався у Франції. Світові спільноти відразу піднялись, а стосовно України, чи то зі страху перед Росією, чи через байдужість немає ніякої реакції.

Previous Next

Молодь обурюється, що світ наче стурбовується проблемами нашої держави, але ніхто не допомагає. Тому учасники даної акції вважають, що потрібно вже переходити не до санкцій, а до повного бойкоту дій з сторони Російської Федерації.

Відео дня

- Сьогодні біда в нас, вчора біда була лише на лінії фрону, а завтра біда може бути на Заході України, а то й в Європі, - каже Василь Томчишин. - Тому мусимо достукатись до світу і показати, що у нас відбувається. 

До акції долучились студенти та перехожі тернополяни.

- Я приєднався до акції, бо молодь - це рушійний двигун нашої держави. саме через нас відбувся Майдан, - каже студент ТНЕУ Степан Абрамов. - І ця акція повинна спонукати людей до того, щоб вони зрозуміли, що нова влада нічого не змінила і змінювати щось в Україні потрібно нам. Надіємось, що нас почують...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Овсейко Максиме, таке враження, що ніхто не зрозумів суті вашої акції ) То чи потрібною вона була? Може, закінчився флешмобно-парадово-акційний час, та прийшла пора молоді конкретними справами працювати на країну?
  • Анонім

    Які наївні діти - допомоги від світу чекають.

    Анонім reply Анонім

    А Ви спочатку щось  зробіть самі , а потім критикуйте інших! А то сидячи за комп'ютером , - кожен може! А ви тоді встаньте , та зробіть краще!
  • Анонім

    Вибачте, але всі учасники не зовсім логічно мислячі. Як нам мають допомагати інші країни, якщо наша влада бездіє? Нам ніхто не допоможе, поки самі не почнемо щось робити. А теперішня наша влада нічим суттєво не відрізняється від попередньої.

    Овсейко Максим reply Анонім

    боюсь, що ви не зрозуміли суть акціі
  • Анонім

    акція, яка по суті не вирішує нічого, краще б за той втрачений час зробили б пару маскувальних сіток

    Овсейко Максим reply Анонім

    Це акція протесту проти байдужості Європи в лиці ООН, Нато, союзників України. Мета акції не вирішити, а донести думку молоді до суспільства і політиків. Особисто я здав 60 кілограм матеріалу для створення маскувальних сіток, проте я не вмію їх робити. Створіть свою ініціативу зі створення маскувальних сіток думаю багато хто долучеться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up