Партнер рубрики Події

Тернополян знову кличуть на битву фарбами

Тернополян знову кличуть на битву фарбами

Цього літа свято Holi Fest на острівці "Чайка" у парку Шевченка проведуть уже вдруге. Організатори обіцяють багато яскравих фарб та емоцій. Свято відбудеться на День міста, 28 серпня, о 18.00. Вхід - безкоштовний. 

- Holi Fest – це традиційне щорічне індійське свято весни та яскравих фарб, розповідає організатор заходу Оксана Маланчук. - Звичайно на цьому святі відбуваються масові гуляння, обсипання фарбами із натуральних барвників.

У Тернополі свято фарб проводитимуть уже втретє. Цього літа Holi Fest Fest уже проводили в рамках "Галицької дефіляди".

- Ми побачили, що молоді таке свято дуже сподобалось, і тернополяни проявили інтерес, - каже Оксана. - Тому вирішили повторити його ще на День міста. Виникає багато питань стосовно фарб. Фарби "Гулал" – спеціально розроблені для таких свят.

Відео дня

Ці фарби виготовляють на основі трав та натуральних фарбників. Вони не шкідливі, змиваються з шкіри та одягу, головне – дотримуватись правил кидання ними. 

Їх можна просто кидати в сухому вигляді, а можна трохи розвести водою. І в тому, і в тому вигляді фарби залишать дуже барвистий слід на вашій "жертві". Але при цьому є деякі розумні запобіжні заходи: ця фарба - дрібний порошок. Враховуючи це, намагайтеся не вдихати його, і не цілитись учасникам в очі. Якщо фарба потрапить на слизові оболонки, очі потрібно промити водою. Сама фарба нешкідлива, але в поєднанні з пилом здатна викликати подразнення. Також не радять користуватися лінзами. З досвіду Київського Holi, жоден учасник не звернувся за медичною допомогою. Фарба цілком безпечна, якщо її не їсти ложками і не засипати в очі. 

- Фестиваль пройде 28 серпня о 18.00 уже за традицією на острівку "Чайка" у парку Шевченка, - повідомляє Оксана Маланчук. - Вхід на фестиваль безкоштовний. Флаєри на фарбу можна придбати у "Коза бар". До 20 серпня ціна – 30 грн, після 20-го – 35 грн, ціна фарб на фестивалі – 40 грн.
Окрім кидання фарбою, на учасників свята чекає хороша музика від найкращих діджеїв міста, багато конкурсів, розваг, подарунків від партнерів заходу, флешмоб, вуличні танці від "Школи вуличного танцю NINO".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    от людям нехер робити,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up