Партнер рубрики Події

У Білій почали робити освітлення на вул. Лісова

У Білій почали робити освітлення на вул. Лісова
На вул. Лісова, що у с. Біла у понеділок, 18 квітня, почали встановлювати ліхтарі. Це одна із тих вулиць, мешканці якої довший час скаржились на відсутність освітлення. А протягом місяця освітлення зроблять ще на двох вулицях - вул. Дорошенка та Польова, обіцяють у сільські раді.

- У нас досі немає освітлення на вулицях Лісова, Польова та Дорошенка, - кажуть мешканці с. Біла.- І знову ж таки проблема з пішохідним переходомта асфальтовими доріжками. Коли йде дощ, то біля дороги йти неможливо, там просто болото.

Журналіст «20 хвилин» у понеділок, 18 квітня, побувала у Білій, де якраз на вул. Лісова почали робити освітлення. А протягом місяця, як повідомила сільська голова Надія Мотика дороблять освітлення на інших двох вулицях.

Відео дня

- Був зроблений та погоджений проект, згідно якого експертизу пройшло чотири вулиці - Богуна, Польова, Лісова, Дорошенка, - каже пані Мотика. -Із даного проекту уже зроблена вулиця Богуна. А зараз почали робити освітлення на вул. Лісова, далі плануємо зробити освітлення на вул. Польова та Дорошенка. Думаю, що до місяця часу ці вулиці будуть освітлені.

Щодо пішохідного переходу, то як повідомляє сільська голова на сесії прийняли рішення встановити світлофор на вул. Сагайдачного.

- На даний час виготовляємо проектно-технічна документація, направлено лист у службу автомобільних доріг і в ДАІ, - додає Надія Мотика. - Доріжки плануємо зробити десь у другому чи третьому кварталі. Люди повинні розуміти, що ми не можемо зробити усе за раз.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • Анонім

    мдааа уж...  була колись пісенька,- "кто был никем, тот станет всем" -- це ті, що раніше були ніким і нічим дорвались до влади, і "керують, керують, керують"... а люди наівно чекають від них чудес. А чудес від тої гнилої просовітської системи,- НЕ БУДЕ...

     якби мені потрібно було освітити вулицю біля будинку,- пішов би до сусіда справа, до сусіда зліва, до сусіда навпроти,- скинулися бабосами, купили маленькі світодіодні прожекторики, (а не газорозряні пожирачі енергії), + сонячні панелі які монтуються на дахи своїх хат(не так дорого, зараз, все це коштує),- і освічуєм все що треба, і користуємось світлом майже дармовим і надлишки продаємо державі по зеленому чи як там його, тарифу... і нах.. мені головиха хапуга з її  махінаціями , і нах.. мені енергетики такі самі "хороші".. все ж просто як ровер...
  • Анонім

    СІЛЬСЬКА РАДА ЗАРАЗ ЗБИРАЄ ЗАЯВИ НА ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ ТИМ ЛЮДЯМ ЯКІ ЗДАЛИ ГРОШІ НА ПРОВЕДЕННЯ ОСВІТЛЕННЯ. ЯКЩО ЗАЯВ БУДЕ МАЛО ТО БУДЕ ПОВЕРНУТА УСЯ СУМА /ХТО СКІЛЬКИ ЗДАВАВ/. ЯКЩО ЗАЯВ БУДЕ БАГАТО ТО ГРОШІ БУДУТЬ ПОДІЛЕНІ МІЖ ТИМИ ЛЮДЬМИ ХТО НАПИСАВ ЗАЯВУ. НА ВЧОРАШНІЙ ДЕНЬ БУЛО ЗАРЕЄСТРОВАНО 9-ТЬ ЗАЯВ. ЯКЩО ЗАЯВУ НЕ НАПИШЕТЕ ТО ВАМ НІХТО НІЧОГО ПОВЕРТАТИ НЕ БУДЕ. ЗАЯВИ БЕРУТЬ НЕОХОЧЕ, ВЧОРА ПРИЙШЛА ЖІНОЧКА З ВУЛИЦІ ЛІСОВОЇ, А ЇЙ КАЖУТЬ, ЩО НІЯКИХ ЗАЯВ МИ НЕ БЕРЕМО, АЛЕ КОЛИ ВОНА ПОДЗВОНИЛА В ПРОКУРАТУРУ ТО ЗАЯВУ ЗРАЗУ ВЗЯЛИ ТА ЗАРЕЄСТРУВАЛИ В ЖУРНАЛІ ТА НАВІТЬ ВИДАЛИ КОПІЮ В ЯКІЙ БУЛО ЗАЗНАЧЕНО КОЛИ У НЕЇ БУЛО ПРИЙНЯТО ЗАЯВУ.

    Самака Виктор reply Анонім

    Чого ви обманюєте людей? Заяви беруть без проблем. У мене особисто Надія Ярославівна приймала ...  

    Анонім reply Самака Виктор

    не дуріть людей

    Анонім reply Самака Виктор

    ніяких заяв уже ніхто не хоче брати

    Анонім reply Анонім

    гроші ваші тю-тю

    Анонім reply Анонім

    треба було думати коли платили
  • Tane4ka T

    Почнемо з того, що за благо устрій населеного пункту(в тому числі за освітлення) відповідає сільська рада на чолі з її головою. Усе дуже легко перевірити, оскільки якщо дійсно підтвердяться факти, що сільський голова, використовуючи своє службове становище спонукав/агітував жителів купляти обладнання (трансформатори, стовпи і т.д.) для проведення освітлення за свій кошт, в той же час ЗАБУВАВ закладати ці кошти в кошторис, то для відповідних органів не складе ніяких труднощів підняти бюджети за відповідні роки, які подавалися в районну раду та опитати людей, які проживають на вказаних вулицях. Якщо такі факти мали місце то нехай відповідають за буквою Закону.



    Тобто своїми діями чи бездіяльністю сільська рада та її очільник поставили жителів села у БЕЗВИХІДНЕ СТАНОВИЩЕ і тим самим ЗАСТАВИЛИ їх придбати обладнання за свій кошт, яке мало бути встановлено за кошти місцевого бюджету чи кошти організації, яка забезпечує електропостачання ...

    Анонім reply Tane4ka T

    Думаєте когось посадять?! Відкупляться

    Анонім reply Анонім

    Відкупитися то одне а так може хоч вже посади позбудеться. Згадайте останні вибори там нак накрутили
  • Анонім

    А Чайковський? Тоже загріб баблосів!!! Чи уже забули ???

    Анонім reply Анонім

    Чесна людина. його руки нічого не крали

    Анонім reply Анонім

    ти конь знаєш Віталіка Маєвського ?

    Анонім reply Анонім

    Маєвський це пешка

    Анонім reply Анонім

    маєвський це людина а не пішак
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up