Партнер рубрики Події

Вірмени з Тернополя пояснили, чому почався Тарифний майдан у Вірменії

Вірмени з Тернополя пояснили, чому почався Тарифний майдан у Вірменії
Майже у всіх містах Вірменії люди уже більше тижня протестують проти підвищення тарифів на електроенергію. У разі підвищення оплати за комунпослуги вірмени вимагають збільшення заробітної плати. У ЗМІ ці протести вже встигли охрестити Тарифним майданом.

Протести почалися зі столиці, але швидко перейшли і інші міста Вірменії. Декілька днів тому вірменська влада розігнала мирних протестантів, але вони повернулися того ж дня і в уже більшій кількості.

- Люди справедливо вимагають не підвищувати тарифи, - каже голова вірменської громади Тернополя Марат Геворгян. - Адже роботи там немає. Звідки люди мають брати гроші, щоб оплатити рахунки? Владі обіцяє надати субсидії, але кому потрібні ті субсидії? Щоб потім їх назад забрали? Нехай краще не піднімають тарифи. 

Як розповів Марат Геворгян, у разі підвищення тарифів на електроенергію вірмени вимагають у влади підвищення заробітної плати та роботи. 

Відео дня

- Люди завжди праві і влада повинна слухати народ, - каже чоловік. - Президента обирав народ і він повинен рахуватись з його думкою. Тож думаю, що керівництво все-таки не буде підвищувати тарифи, адже у відставку ніхто не хоче. 

Друзі та рідні Марата, які зараз живуть у Вірменії, теж підтримують Тарифний майдан. За словами чоловіка, вони разом з іншими мітингувальниками виходять на вулиці міста з плакатами проти підвищення тарифів.

- Дуже багато людей збирається на Площі Республіки у Єревані, - каже Марат Геворгян. - Я теж підтримую людей, які відстоюють свої права. Адже це неподобство - при проблемах з робочими місцями і заробітньою платою підвищувати тарифи. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    А що в нас в україні краща ситуація з тарифами?Що зимою будемо робити чим платити?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up