Партнер рубрики Події

Впіймали Ігоря Надала у стані наркотичного сп’яніння за кермом

Впіймали Ігоря Надала у стані наркотичного сп’яніння за кермом
Медогляд щодо стану наркотичного сп’яніння чоловік у присутності свідків пройти категорично відмовився, але ознаки, в т. ч. в’яла мова, відсутня реакція зіниць ока, були присутніми, кажуть очевидці. На порушника склали адмінпротокол, авто доправили на спецмайданчик

Автомобіль ВАЗ-21099, який повернув з пр. Бандери на вул. Слівенську, зупинили працівники ДАІ. Це трапилось сьогодні, 27 вересня, близько 11.30.

Причиною зупинки стало те, що водій рухався не тією смугою. Окрім того, характер руху автомобіля викликав підозру – авто петляло дорогою.

- Керував автомобілем Надал Ігор Віталійович, 1982 року народження,  – каже начальним ДАІ м. Тернополя Юрій Пацалюк. - Документи були в порядку.

Відео дня

Активісти тернопільського осередку ВО «Автомайдан» стверджують, що водій-порушник – молодший брат міського голови Тернополя Сергія Надала. Це ж неофіційно підтвердили і працівники ДАІ.   

Інспектори запідозрили, що чоловік перебуває у стані наркотичного сп’яніння – в’яла мова, відсутня реакція зіниць очей, порушення координації рухів. Це ж підтвердили і свідки на місці ДТП.  - Від проходження обстеження на стан наркотичного сп’яніння у медзакладі водій у присутності свідків категорично відмовився, - каже Юрій Пацалюк. – На водія склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу про адмінпорушення. В подальшому адмінматеріали будуть спрямовані для прийняття рішення до тернопільського міськрайсуду.  

Авто доправили на спецмайданчик, аби водій не продовжував руху у такому стані.

Очевидці кажуть, що водій ніби намагався додзвонитись до брата, але той трубки не брав.

  • Мені повідомили про дану пригоду, я ж запевнив – все має бути оформлено, згідно з чинним законодавством, - каже начальник обласної державтоінспекції Андрій Матрифайло.

Активісти тернопільського осередку ВО «Автомайдан» переконують, що не дозволять «зам’яти» цю справу.

  • Перед законом всі рівні, і ніхто навіть нехай не думає рішати-просити, - запевнив голова осередку Ігор Василів. – Цей водій буде відповідати за порушення. Ми цю справу візьмемо під свій контроль. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • барселона

    короля робить свита.Порівняйте родичів діючого мера і Заставного,наприклад.Коли мали - не цінували,а тепер кого вибрали керувати містом?Ех...

    Наблюдатель reply барселона

    Перепрошую, а хто там "шухер" колисьточки у Великих Гаях робив на якийсь празник?
  • Vika

    Відправити його в зону проведення АТО!
  • Бандерівка

    ахах....даіщники зупинили Надала і ОДРАЗУ ПОВІДОМИЛИ НАЧАЛЬНИКА ДАІ...тіпа питали шо с ним делать чи що????  ТА Я ПРОСТО ВПЕВНЕНА ЯКБИ НЕ БУЛО ЛЮДЕЙ З АВТОМАЙДАНУ ЙОГО Б ПРОСТО ВІДПУСТИЛИ!!!!!!!!!!!!  позбавити права водіння-обов"язково!!!!! ПРОХАННЯ ДО ЖУРНАЛІСТІВ-ПОВІДОМИТИ ГРОМАДСЬКІСТЬ ШОДО ЦЬОГО ІНЦИДЕНТУ!!!!!!!!!!!!!!!
  • петро петренко

    Після такого скандалу мер європеського міста відразу ж подав би у відставку. А наш Сірожа Віталькович з новими силами приступить до деребану і " відмазування " родичів та подєльників. Нема совісті та честі у цих крикливих патріотів.

    Любко reply петро петренко

    подати в вдставку кожен зможе. а от не тікати від проблем можуть тільки сильні люди

    справедливий reply петро петренко

    в європі такий злодій як надал вже давно б сидів!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up