Партнер рубрики Події

За два місяці роботи патрульних поліцейських тернополяни сплатили штрафів на 752 000 грн

За два місяці роботи патрульних поліцейських тернополяни сплатили штрафів на 752 000 грн

Приписів копи склали більш як на мільйон. Левова частка порушень – за неправильне паркування і їзду без документів.

Основні порушення, за які тернополянам довелось викладати свої кровні, – це порушення правил паркування та відсутність документів, повідомив начальник управління патрульної поліції м. Тернополя Володимир Струк.

  • 68 протоколів склали й за ст. 130 Кодексу про адмінпорушення - на водіїв, які сіли за кермо у стані сп’яніння, - каже Володимир Струк. - З них четверо - наркотичного.

Щодо патрульного, яку під час робочої зміни була «під кайфом», Володимир Струк переконаний – таким не місце в лавах патрульної поліції. Справа щодо притягнення її до адмінвідповідальності наразі у суді. Результати службового розслідування в - Києві. І чи працюватиме дівчина-поліцейська в лавах патрульних Тернополя, вирішиться найближчим часом.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">
  • Особам, які зловживають спиртними напоями, навіть в позаробочий час поводять себе некоректно, порушують громадський спокій – не місце у патрульній поліції, - каже Володимир Струк. – Щодо їхнього минулого…  Люди пройшли конкурс. Вирішили змінити себе, своє життя. На все, що відбувалось у них в минулому, я не звертаю уваги. Мені важливо, що вони роблять і як поводяться у період роботи патрульними. Як вони себе поставлять, як працюватимуть – лише від цього залежатиме їхня кар’єра і життя.

Щодо водіїв, які сіли за кермо напідпитку, Володимир Струк категоричний: це, каже, - злочинці. І міри покарання для таких мають бути суттєво жорсткішими, аніж штраф 3 400 грн, коли впіймали і оформили вперше.

  • Суму штрафу потрібно збільшити щонайменше вдесятеро, - запевняє Володимир Струк.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А мені подобається їхня робота, реально по місту стало легше їздити, реально почали менш більш нормально паркуватися, а як порушив, то нема чого нити постанова і в банк..... бачив шо виписували навіть блатним машинам
  • Анонім

    якраз навпаки не дармоїди, відробляють зарплату.
  • David Starr

    Я думав, їх створили людям допомагати, а он воно як: люди нові - система стара, тупо брити гроші, от і всі показники. Дармоїди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled 12:20 На фронті загинули Герої з Тернопільщини Олександр Замараєв і Антон Білик 11:45 Зниклу жительку Вишнівця розшукує поліція 11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 09:50 До Дня матері у Тернопільській громаді проведуть понад десяток заходів 09:30 Зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт) 09:09 На Ставі рятували людину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up