Партнер рубрики Події

Мужньо боронив Україну від окупантів: зупинилось серце захисника Сергія Страхоцького

Мужньо боронив Україну від окупантів: зупинилось серце захисника Сергія Страхоцького

Після тривалого лікування після поранення зупинилося серце захисника з Тернополя Сергія Страхоцького. Про сумну звістку повідомили близькі Героя. Він мужньо боронив Україну від російських окупантів.

Страхоцький Сергій Миколайович народився 19 березня 1991 року. Як розповідають близькі Героя, Сергій був волонтером і людиною доброї волі. Після повномасштабного вторгненням у 2022 році він вступив добровольцем у лави оборонців Збройних Сил України на захист Тернополя і України. Сергій був старшим солдатом. Нагороджений відзнакою Тернопільської обласної ради.

Брав участь в обороні Бахмута в січні-березні 2023 року.  Під час боїв в районі населеного пункту Часів Яр Донецької області захисникам вдалося зупинити наступ ворога, але під час виконання бойового завдання в ході ведення бойових дій Сергій отримав важке множинне поранення. З березня 2023 року Сергій за підтримки дружини і близьких відважно боровся за своє життя, але внаслідок ускладнень від поранень 9 травня 2024 року серце воїна зупинилось.

Відео дня

Сергій завжди відгукувався на людське горе і несправедливість, був щирим, відважним і яскравим, його життя променіло, немов зірка, якій тільки прийшов час світити. Своїм світлом він осяював щодень і душі близьких: дружини Мар’яни, матері Галини, сестри Надії з сім’єю, Миколи, друзів, побратимів.

Панахида відбудеться у Будинку печалі на вулиці Микулинецькій 10 травня о 19:30. Похорон - 11 травня об 11:00. 

У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю Героя та висловлюємо співчуття родині та близьким захисника. Світла та вічна пам'ять!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (62)
  • Люба Бершадська

    Світла память загиблому воїну !
  • Nadia Baranovska

    Вічна пам'ять
  • Oksana Kushnir

    Вічна пам'ять Герою України. Співчуття рідним
  • Ірина Щеголь

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up