Поблизу Дарахова перекинувся бензовоз. Є постраждалі (ОНОВЛЕНО)

Поблизу Дарахова перекинувся бензовоз. Є постраждалі (ОНОВЛЕНО)
  • Про ДТП із фурою редакцію повідомили читачі. 
  • На місці працюють поліцейські і рятувальники. 

Поблизу Дарахова аварія — там перекинулась вантажівка, повідомили редакцію читачі. Чи є в ДТП потерпілі — люди поки не знають.

Як повідомив речник поліції Тернопільщини Сергій Крета, між селами Дарахів та Хмелівка на повороті перекинувся бензовоз. У ньому було приблизно 20 тонн пального. ДТП трапилась близько 18.30 9 травня. Про аварію поліцейських повідомили на лінію 102, згодом про ДТП повідомили рятувальників.

 

Відео дня

— За попередніми даними, травми в ДТП, ймовірно, отримав водій вантажівки, —  каже Сергій Крета. — Він звернувся в лікарню для обстеження. Травми, попередньо, незначні. Загрози його життю і здоров’ю немає.

Причина ДТП, за попередніми даними – технічна несправність авто. Ймовірно, тріснуло колесо, бо авто різко повело в бік. Водій перебував в автомобілі сам, пасажирів не було.     

О 18.25 надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі Івано-Франківськ-Тернопіль, між с. Стара Брикуля та Дарахів, повідомив речник головного управління ДСНС в області Андрій Брик.

 

— На узбіччя перекинувся тягач, що перевозив близько 20 тонн дизпального, на місце події направили команду найближчого пожежно –рятувального підрозділу із Теребовлі, — каже Андрій Брик. — Як з’ясували на місці, розгерметизації не сталося, але був помічений незначний витік пального через технологічні отвори.

Наразі на місці чекають на прибуття тягача з ємністю для перекачування пального. Та крана, аби підняти фуру. Рятувальники будуть на місці події доти, доки повністю не ліквідують наслідки ДТП та стежитимуть, аби не трапилось пожежі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up