Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній)

Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній)

Мрієте про затишний, комфортний, гарний та теплий дім?

Розказуємо про дюжину причин, чому саме AlpChalet закохає вас у себе і стане вдалим вибором для вашої родини. 

Вони вражають і нарешті шале коштує не всіх грошей світу.

Ви сидите в кругу родини, в каміні посеред шале потріскують дрова, запах дерева робить все таким затишним навколо, а за вікном у цей час пролітають перші сніжинки. Уявили? Це тільки часткові плюси після вибору шале. Тому що головні — у нашій добірці. 

Зручне планування та конфігурація

Наші дизайнери розробили проєкти шале так, що в них не тільки зручно, а й практично. Тераса, студія, кімнати, піч, санвузол, дровник — все розраховано на комфортне життя. Експерти AlpChalet допоможуть вам розробити планування під ваші потреби й побажання. 

Нові сучасні інженерні системи та комунікації

Під час будівництва шале ми використовуємо якісні матеріали, щоб не було грибку, запотівання чи бодай банально швидко уходило тепло. Нові технології та рішення, які ми привезли з-за кордону, дозволять проживати в шале не один десяток років або здавати його в оренду, не витрачаючи періодично гроші на косметичний ремонт. 

Енергоефективність та екологічність

Все у шале настільки практично і побудовано з урахуванням найсучасніших енергоощадних технологій, що взимку будівля нагрівається за годину до комфортної температури. А піч гріє не тільки будинок, а й підігріває підлогу. І це тільки одна з багатьох фішок. Тому на комунальних платежах ви будете економити суттєві кошти. 

Унікальність проєкту та дизайну

AlpChalet – це не просто будинок, це дух гірських Альп і без зайвих слів — хатинка для душі. І наші експерти готові підібрати фасад, потрібну площу, зробити вдалий інтер’єр. Ексклюзивно і професіонально. 

Надзвичайно короткі терміни будівництва

Уявіть, що від моменту бажання побудувати шале й до того, як ви завозите речі — три місяці. Так-так. Всього за 90 днів наша бригада збудує вам резиденцію класу люкс! При цьому використовуються капітальні конструкції, привезені з нашого вінницького заводу. А наші експерти, безкоштовно (!) допоможуть укласти усі дозволи й документи на будівництво. 

Гарантія

Від AlpChalet — гарантія 50 років! Вистачить і вам, і дітям, і онукам. 

Детальний план

Перед будівництвом наші експерти покажуть вам детальний план будівництва шале — з усіма етапами та матеріалами. 

Будує професійна команда

Ми вже добудовуємо кілька шале в Україні: поблизу Вінниці, в Хмельницькому і Тернополі в зазначені строки. І наша команда з досвідчених та кваліфікованих фахівців контролює якість робіт на всіх етапах будівництва.  

Додаткові фішки

Хочете встановити сонячні та акумуляторні батареї для безперебійного живлення? Можливо хочете подовжити терасу? Наші майстри можуть втілити будь-які додаткові запити у життя. 

Фіксована ціна! Що входить у будівництво? 

У стандартний проєкт входить будівництво шале під ключ! З 10-метровим атріумом, панорамним склінням, затишним каміном та теплою підлогою, двома спальнями та студією 50м². Готово все — від спальні і до кухні! А загальна площа шале — 100м². 

Яка ціна? Доступна. За все шале під ключ — 69 тисяч євро, або 690 євро за 1 кв.м. Звісно, в гривнях і офіційно на рахунок, по договору. І  через три місяці заїжджайте без зайвих витрат!

Які умови співпраці? 

Перше: ознайомтесь із плануванням вашого капітального будинку під ключ. 

Друге: закохайтесь у нього. 

Третє: залиште нам ваш контакт на сайті AlpChalet і наші менеджери зв’яжуться з вами. 

Четверте: вже через три місяці заїжджайте у свій власний будинок і справляйте новосілля! 

Якщо вас зацікавила пропозиція, телефонуйте і реєструйтесь на перегляд готового будинку

+38(067) 666-09-97
+38(068) 942-56-76

Більше інформації шукайте в інтернеті:

Сайт: alpchalet.com.ua
Фейсбук: alp_chalet
Інстаграм: alp_chalet

keyboard_arrow_up