На Чортківщині Mitsubishi наїхав на підлітків, які катались на мотоциклі

На Чортківщині Mitsubishi наїхав на підлітків, які катались на мотоциклі

Внаслідок ДТП двоє старшокласників потрапили до лікарні 

Двоє старшокласників з тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні. Хлопці отримали травми в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили в Поліції.

Аварія трапилася 8 травня близько 9:40 неподалік села Росохач Чортківського району. При виїзді слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що водій автомобіля "Mitsubishi Pajero", з'їжджаючи з головної дороги, допустив зіткнення мотоциклом "Yamaha", який рухався в попутньому напрямку.

Мототранспортом керував сімнадцятирічний житель Чортківського району. Хлопця разом із однолітком бригада екстреної меддопомоги доправила до лікарні. Юнаків госпіталізували.

Відео дня

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що 49-річний житель Тернопільського району спробував «домовитись» з поліцейськими й поклав у теку з документами 200 доларів та 500 гривень. Тепер на підозрюваного очікує не лише адміністративна, а й кримінальна відповідальність.

Читайте також:

200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції

У крові — 1,6 проміле і втік з місця ДТП. Чому водій відбувся лише роком тюрми за смертельну аварію

Порушував правила на дорозі і хотів втекти: у Тернополі патрульні наздогнали нетверезого водія

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Kernel Kernel

    Буду ласка перепишіть
  • Студія Еліт

    Автору статті - перед написанням заголовку, тай статті загалом, включіть мозги і пишіть правду, а не ваші особисті ( а може і заказні) домисли
  • Студія Еліт

    Ця стаття- це позор журналістики.  Бо назвати тих журналюг - журналістами, які писали цю дурню, язик не повернеться. Зліпили в одне - 2 інциденти- аварію з жертвами на Чортківщині, де водію 59 років і він є жителем м. Чортків і хабар, який давав 49 річний житель Тернопільського району. Порада редактору- або читайте, те, що друкуєте, або звільняйтесь. Журналістика - то явно не ваше.
  • Оксана Гапійчук-Казюк

    Прочитайте уважно статтю, перш ніж давати коментарі.Це вже друга справа-"водій Тернопільського району 49років давав взятку".Журналісти " працюють"

keyboard_arrow_up