Кличко програв: пора на пенсію чи "з усіма буває"? (для обговорення)

Кличко програв: пора на пенсію чи "з усіма буває"? (для обговорення)
Цієї суботи ми всі здивувались: Володимир Кличко програв у бою. Ось уже майже десять років такого не було, і те, що бої братів Кличків завершаться перемогою, не викликало сумнівів. Аж ось...

Володимир Кличко програв вперше з 2004 року. У поєдинку проти Тайсона Ф'юрі, який українець не виграв, але ніяк і не програв, судді виставили досить дивні 115:112, 115:112, 116:111 на користь британського претендента.

Кажуть, що вже призначена дата бою-реваншу - на 2016 рік.

І нехай Кличко програв по очках, і нехай всі здивовані. Але він ПРОГРАВ!!! І це основний шок.

Відео дня

Як ви думаєте, що означає цей програш: Кличка засудили? Він вже не в тій формі? Він не підготувався до бою, будучи самовпевненим? Це прикра помилка?

І чи варто Кличкові продовжувати кар'єру? Чи, може, це вже дзвіночок, що пора завершувати і йти зі спорту, поки ще на вершині слави?

Чи, може, просто прикре непорозуміння і нам очікувати наступних боїв, де він відправить Ф'юрі у розкішний нокаут?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Piter Savka

    Там був просто злитий бій. Якщо подивитись повтор поєдинку, то можна побачити що неодноразово Фюрі відкривався а Кличко не завдавав йому удари, тільки штовханина і удари в напів сили. Судді такош винесли неправильне рішення, тому що для того, шоб стати чемпіоном, потрібно побити чемпіона і щоб це було видно, в іншому разі перевага віддається тому хто цим чемпіоном є на даний час. Володя також не розчарований, усміхається - знає чого усміхається. Я думаю що це швидше за все зроблено, щоб накрутити собі рейтинги і заробити більше бабла. Для чого робити 3-5 боїв, якщо можна зробити 2 і заробити значно більше. Таким чином Кличко вирішив заробити собі більше бабла і пояси одразу собі поверне. Там Фюрі ніяк не міг виграти, кілька комбінацій і він вже на землі. Подивіться на фігуру Кличка і на Фюрі, тім різниця очевидна, а Фюрі нещодавно важив 150 кг. - що свідчить що він вже давно втратив свою форму.

    igor golovko reply Piter Savka

    Позволю собі не погодитись з вами на рахунок " злиття " бою але не претендую на істину. На мою думку є дві основні причини. Перша - різниця в майже 14 років і попри те що Кличко фізично виглядає краще це не означає переваги - бокс  не змагання  культуристів. Такий показник як швидкість реакції з віком суттєво знижується і тут нічого не поробиш і ніякими тренуваннями це не зупиниш. Цим можна пояснити моменти коли брит розкривався і Володя не встигав завдати удару. Друга причина - останніми роками було дуже багато критики особливо з-за океану що перемоги Кличка непереконливі тобто немає нокауту навіть у випадках де Володя був явно на голову вище.Можливо ще його манера бою скажем так дуже  "академічна"  вже всім порядком приїлась і це могло вплинути на суддів.  Адже бокс це в першу чергу видовище і люди його хочуть бачити хоча би наприклад в стилі а-ля Тайсон в молоді роки. Недарма Майка називали бультерєром - багатьом такий бокс подобається. Ну це моя думка - буде реванш - побачимо.
  • Анонім

    я не думаю, що уже пора на пенсію. Він виглядає набагато краще за того молодого цигана)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up