УВАГА! Правоохоронців будуть «пересіювати»

УВАГА! Правоохоронців будуть «пересіювати»
Створення нової патрульної служби поліції, яке прокотилося всією країною, – лише частинка реформи правоохоронної системи. Основною буде атестація всіх працівників міліції (які автоматично стали поліцейськими). Допоможіть виявити негідників!

Кадри, як сказав президент Білорусі Лукашенко, час від часу потрібно «перетрахівать», тобто пересіювати, якщо говорити літературно. Таке пересіювання взяли в основу реформування міліції у Національну поліцію. Суть процесу проста: комісії, більшість з яких мають скласти представники ГО та активні люди того чи іншого регіону, проводять атестацію кожного працівника, який працював до реформи і хоче працювати після неї.

У Тернопільській області процес переатестації відбудеться у березні-квітні (точна дата ще не відома). У комісії на рівні нашої області, зокрема, хочуть ввійти представники „Автомайдану”, „Самооборони”, Громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля». Проте зареєструватись для роботи у комісії можуть й інші охочі. Власне, в нашої публікації дві мети: перша – поінформувати про можливість участі в атестаційних комісіях, які мають переатестувати близько 1800 правоохоронців з області; друга – надати інформацію про правоохоронців, яким, на вашу думку, не місце в Національній поліції (йдеться про конкретні факти, а не наклепи — прим. авт.). Комісії, нагадаємо, уповноважені «зарубати» будь-якого правоохоронця, незважаючи на звання чи посаду.

Тож публікуємо керівний склад Головного управління Національної поліції в області й Тернопільського міського відділу, які проходитимуть переатестацію. Днями запрацює сайт, де буде список (і можливість надавати факти) щодо понад 600 інших правоохоронців ГУ та міськвідділу. Ресурс створює ІТ-компанія MagneticOne, інформаційно допомагають журналісти «RIA плюс». Зібрані щодо правоохоронців дані отримають члени атестаційних комісій, аби знати, хто перед ними.

Відео дня

Процес реформування й переатестації правоохоронців дуже відповідальний, тож не стійте осторонь. Від того, як все пройде, залежить, чи отримаємо ми нарешті чесних людей у формі!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Реально а хтось з вас пробував попрацювати там?? Сидять тут дебіли і коментують,а самі би в штани наробили коли би на трупа виїхали або на згвалтування! Закрийте роти, і пишіть конкретно по факту, а не взагальному про людей які там працюють!!
  • Анонім

    Е такий полковник джиджора василь,люди вибачте але то така скотина.він з своім родичем шереметом петром бившим начальником 6 відділу тернополя і франківска підставляли людей вимагали кошти в підприємців ,коли ті відмовлялись,так звані правоохоронці різними методами іх садили в тюрьму.а тепер так звані царьки мають свій бізнес.один своі маршрутки а другий пів бучача скупив.а кришує іх генерал пісний.і куда дивиться нова влада.корупці зашкалює ,а ці нелюди мають істи баланду.
  • Anonymous

    всих на поліграф публічно
  • Анонім

    ні одної незалежної чи не поміченої в зв'язках з владою ГО. Атестацію пройдуть всі, "по правильному".

    Анонім reply Анонім

    гнида та смердюча! підеш за 4000 працювати без вихідних з шльондрами наркоманами і бомжами???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up