Тернопільським військовим терміново потрібна форма

Тернопільським військовим терміново потрібна форма
Бійці 93-ї механізованої бригади, у складі якої є тернополяни, просять про військову форму. Бо та, яку їм видали у військовій частині, вже... "розлізлась".

- Хлопці дуже просять хоча б десять комплектів форми, - каже волонтер Надія Михайлів. - Ту форму, яку їм видали у частині "розлазиться" після другого прання. Зібрати її дуже проблематично: склади пусті, надходжень немає. Вже не знаємо, як нам тепер бути: "клянчити" ту допомогу у людей, чи як...

Крім форми волонтери збирають для бійців і продукти та медикаменти. Але просять приносити харчі, які не псуються. 

- Бажано крупи якісь, макарони, таке, що можна перевезти, - додає жінка. - Бо дуже спекотно і в дорозі продукти швидко псуються. Наприклад, овочі ми купуємо перед самим відправленням. 

Відео дня

Довідка

Кошти для форми та допомоги бійцям АТО можна перераховувати на картку Приватбанку 5168 7556 0168 6351 Михайлів Надія Євгенівна. Контактний номер - 096-654-90-50.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Знищили свою форму, блокуючи "Правий сектор" та інші добровольчі батальйони? 93-ю та 79-у забезпечує Бірюков та ко. Хай краще працює, а не сидить у фейсбуці.
  • Анонім

    В Порошенка бабла повно і в Авакова також мільйони євро в офшорах, хай скинуться це ж для них копійки.
  • Анонім

    Нехай волонтери звертаються по допомогу до Катинського,а не до простих     людей.Він же агітує всіх йти в солдати,які(за його словами) всім необхідним забезпечені.А люди вже немають можливості допомагати,скільки можна..?

    Анонім reply Анонім

    а шо на то каже чоколадний стьопа,в нас же і матерія і пошив тої фоми узгоджена на державному рівні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up