Партнер рубрики Події

Завершився чат із вокалістом "Гайдамаків" Сашком Ярмолою (ОНОВЛЕНЕ)

Завершився чат із вокалістом "Гайдамаків" Сашком Ярмолою (ОНОВЛЕНЕ)
Гостем цьогорічного "Шоу RIA" буде гурт "Гайдамаки". Його вокаліст Сашко Ярмола погодився заздалегідь поспілкуватися з відвідувачами нашого сайту, аби ближче познайомитися з тернополянами.

Півтори години спілкувався в режимі онлайн Сашко Ярмола із читачами нашого сайту. Каже, що час за таким заняттям для нього злетів дуже швидко.
Більше сорока питань задали співакові на сторінці te.20minut.ua. Відповісти Сашко встиг майже всім. І тим дописувачам, котрі, як було помітно із запитань, добре знаються на творчості гурту, і тим, котрі зізнавалися, що вперше про нього чують.
Відповідав "гайдамака" із Києва. Розповів, що домашній комп'ютер до Інтернету підключив уже давно, і користується мережею доволі активно. Тож вже може назвати себе досвідченим користувачем. - Я використовую Інтернет не стільки для спілкування, скільки для пошуку інформації, - розповів Сашко Ярмола телефоном нашим журналістам після завершення чату. – А також не знаюся на спеціальних програмах для обробки звуку, наприклад.
Оскільки співак добре володіє англійською, то читає насамперед англомовні сторінки.
- Практично не користуюся російськомовною гілкою Інтернету, - зізнався співак. – Переконався, що незаангажованої інформації російською мовою в мережі дуже мало. Вважаю, що тим, хто не володіє англійською, нині дуже важко знайти в Інтернеті об'єктивну інформацію. А українською читаю хіба те, що потрапляє на головну сторінку одного з найбільших національних порталів.
Попри певний "стаж" життя у мережі подібне спілкування із прихильниками його творчості для Сашка – чи не перше. Досвіду подібного чату в співака ще не було. І хоча з питаннями, каже, заздалегідь не знайомився, відповідати не було важко – вдавалося імпровізувати.
Найважчого питання "гайдамака" виділити не зміг. Каже, над кожним із сорока думав приблизно однакову кількість часу. Щоправда, на одні відповідав кількома словами, на інші – й кількома реченнями.
- Загалом враження від такого спілкування – доволі позитивні, - підсумовує Сашко Ярмола. – Однак я все ж надаю перевагу звичайному людському спілкуванню. А не в мережі, і навіть не телефоном.
 

Довідка
 Гурт "Гайдамаки" (до 2001 р. мав назву "АКТУС") було створено у Києві на початку 90-х. Із появою у 1993-му в колективі нового вокаліста Олександра Ярмоли музиканти полишають юнацькі блюз-рокові експерименти, натомість захоплюються альтернативою з помітним впливом українського мелосу. 
За час існування групи стиль та звучання багато разів трансформувався від independent і post-punk до reggae, funk та ska. У результаті постійних пошуків сформувався новий оригінальний стиль - Karpaten SKA, що являє собою гармонійне поєднання української автентики та різноманітних roots-впливів (від ямайського SKA до циганської мелодики).
За роки мандрівок гастрольними трасами Європи (Польща, Німеччина, Словаччина, Чехія, Голандія, Франція, Італія та Росія), "Гайдамаки" своїми яскравими, експресивними виступами здобули неабияку популярність серед прогресивної молоді.
 

 

Відео дня
bject width="480" height="385">

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (74)
  • Anonymous

    Ярмола з відки ти взявся перший про тебе чую!

    Anonymous reply Anonymous

    нгважно: з україни. чорнобиль.
  • Anonymous

    які книжки книжки були улюбленими в дитинстві? чи перечитує їх Ваш син? що любить читати він? і чи існує, на Вашу думку, якісна сучасна дитяча література? що б віднесли до цієї категорії

    Anonymous reply Anonymous

    віно: син читає дещо з моїх улюблених книжок, часом щось своє. я йому радив не дитячі а ті які можуть вважатися дорослими, це джек лондон, стівенсон, гоголь, оскар уайлд, екзюпері, маркез, ірванець.. насправді, нічого не можу згадати з справді класної дитячої літератури, маю на увазі для 7 - 10 років. хіба що опвідання з історії.

    Anonymous reply Anonymous

    Якби ви мали можливість щось змінити в світі, що б змінили?

    Anonymous reply Anonymous

    імя не указано: владу в україні.
  • Anonymous

    У відбулись ротації у гурті, з чим це пов’язане

    Anonymous reply Anonymous

    читачці: таке козацьке життя..
  • Anonymous

    Де, коли і як заробили свої перші гроші? скільки?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up