Де у Тернополі відпочити на свіжому повітрі.Літні тераси

Де у Тернополі відпочити на свіжому повітрі.Літні тераси

Огляд ресторанів та барів Тернополя,де можна відпочити на свіжому повітрі

Ресторан "ГЛОБУС"

знаходиться по вул.Будного,18, гостинно запрошує Вас відпочити від метушні та скуштувати смачні страви Української та Європейської кухонь. Ми готуємо найсмачніший Український борщ, відмінні стейки, запашний шашлик та різноманітні страви з тандиру, а наша піца, печена в дровяні печі, одна з найкращих у Тернополі! У нас Ви можете відсвяткувати День народження чи ювілей, провести святковий бенкет, фуршет, ділову презентацію, корпоративні вечірки, на високому рівні організувати ділову зустріч з партнерами та колегами, а ще провести незабутній вечір та романтичну зустріч за вечерею. Про найменших наших гостей, ми також подбали – на них чекає великий  надувний батут!

Ми дбайливо оберігаємо найкращі традиції української гостинності та завжди раді нашим гостям!

Previous Next

 

Арт-кав’ярня «Зернятко»

Смачні коктейлі на основі кави, різноманітних сиропів і молока можна скуштувати у кав’ярні „Зернятко”, що відкрилося наприкінці лютого на вул. Валовій. Інтер’єр кафе сприяє неспішному спілкуванню і відпочинку. М’які диванчики з подушками, картини і малюнки на стінах, вислови про каву, глиняні глечики та аксесуари на столиках, підсвічники у вигляді гасових лапм, ніжні пастельні тони — усе це створює затишок і романтичний настрій, який так пасує до кави.

- Ми хочемо, аби до нас приходили не лише для того, щоб випити кави, а й поринути у мистецьку атмосферу, — каже співвласник закладу Василь Ільчишин. - В нас будь-який художник може безкоштовно зробити свою експозицію картин, навіть якщо він це робитиме  вперше в житті. Міні-виставки картин змінюються раз в три тижні. Окрім виставок художників, ми проводимо творчі вечори  та презентації книг письменників, організовуємо творчі зустрічі, дитячі святкування. А для найменших відвідувачів в нас є окремий столик із олівцями та замальовками, що полегшує відпочинок батькам, а дітям дає можливість творчо розвиватися.

    У кав’ярні завжди свіжі тістечка та тортики, які випікають місцеві кондитерські цехи. Окрім кави, чаю та солодощів, в закладі можна придбати сувенірну продукцію ручної роботи. Зокрема, керамічні вироби та посуд, іграшки.

- До оздоблення і дизайну кав’ярні долучилися багато творчих людей, які тут душу вклали, - каже Василь Ільчишин. - Стіни розписані в українському етностилі. Розробка дизайну, оформлення, розписи – це все авторські роботи. Легкі для очей бірюзово-сині тони приємно вражають відвідувачів. Коли сюди заходять на каву, то чи не кожен розпитує  про орнаменти. За нашим задумом ця кав’ярня домашнього типу. Наш заклад для творчих людей, для сімей з дітками, для затишку і відпочинку. Саме в цьому ідея і концепція кав’ярні «Зернятко». З відкритим серцем і смачною кавою чекаємо на Вас з 10-00 по 22-00 в будні та з 11-00 до 23-00 у вихідні.

м. Тернопіль, вул.. Валова, 10 (на розі вулиці Валової та Брюкнера) тел.. +380673694307; +380983402806; emeil: [email protected]; https://www.facebook.com/Zerniatko1/

Previous Next

 

Відпочинковий комплекс сімейного типу "Тернопільська садиба"

На околиці Тернополя розташований відпочинковий комплекс сімейного типу "Тернопільська садиба". Таку назву обрано не випадково, бо ми переконані, що кожне містечко повинне мати затишний закапелок, куди можна поїхати на відпочинок із сім'єю на вихідні. До нас варто завітати для того, аби оздоровитися на вулику--лежанці, орендувати альтанку та прогулятися на конях. Окрім цього наші партнери із етномайстерні "Коза Дереза" проводять майстер-класи для діток. 

Офіційний сайт http://sadyba.te.ua

ВК https://new.vk.com/sadyba1458

ФБ https://www.facebook.com/sadyba1458

с.Петриків, вул.Зелена,60

067 148 12 51 / [email protected]

skype: sadyba1458 

Previous Next

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up